Брой 50 10.XII-16.XII. 2019

В света на известните:

Джесика Алба: Имам 3 деца, не ми пука какво мислят за тялото ми

Джесика Алба е от звездите, за които времето сякаш е спряло. Майка на три деца, тя все още е считана за секссимвол, но този неин имидж изглежда хич не я вълнува.


„Като погледна назад към снимките на първата ми корица за InStyle през 2007, бях доста неуверена. Смятах, че трябва да бъда някой друг, за да ме приемат. Позволявах на други хора да определят коя съм. Коя съм сега? Не ми пука. Имам три деца. Те експлоатираха тялото ми и аз съм щастлива от този факт. Знам, че съм умна. Не ме интересува какво другите мислят за мен. Аз съм добро момиче. Аз съм добра“, сподели звездата пред медията.


За дните, в които звездата ѝ изгря ярко, тя разказа още:

„По онова време бях в бизнеса вече десетилетие, но все още се опитвах да се приспособя към публичността и оставях тя да диктува коя съм. 90% от нещата, които хората смятаха, че представлявам, научаваха от медиите и клюките“.


В началото на 30-те си години, Алба вече добива повече увереност. В интервюто за юлския брой на медията тя призна:


„Ако бях по-млада, вероятно щях да съм обсебена от диети и упражнения, но вместо това сега разсъждавам така: Сега съм тук. Това е моят живот. И това е моето тяло“.Източник и снимка: tialoto.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Мнозина ще почувстват скука и недоволство от текущата си работа. Старайте се да не сте разсеяни, защото това може да ви създаде проблеми. Пазете се да не изгубите важна информация. Бъдете внимателни със своя нрав и не се дразнете от нищо. Отношенията с колегите и особено с шефовете могат да с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи