Брой 3 15.I-21.I. 2019

В света на известните:

Джесика Алба за майчинството

Майчинството е невероятно, нали така? Светът ти се преобръща с краката нагоре. Всичко, което си мислил, че е важно за теб – вече не е. Всички онези неща, които си смятал за даденост – като съня или просто да седнеш и да хапнеш – стават най-големия лукс. Тези малки човечета те променят. Да обичаш и да имаш нужда от някого толкова много и той да има нужда от теб точно толкова... това е най-страхотното и най-трудното нещо на света“, сподели Джесика Алба под снимката, която пусна в Инстаграм по случай американския Ден на майката. Актрисата е майка на две дъщери – Онър на девет и Хейвън на шест години, както и петмесечен син – Хейс.


„Все още не мога да повярвам, че най-голямото ми бебе е почти на 10 години. И знаете ли какво? Тя вече не се нуждае от мен както преди. Това разбива сърцето ми, но е вярно. Времето, което имаме с децата ни, докато са малки, е толкова кратко. И това ми напомня да бъда до тях и да се грижа за тях във всеки удобен момент. Всеки гняв, всеки уморен вик, всеки един от тези дни, които понякога се чувстваш сякаш нямат край, трябва да се оценяват. Защото истината е, че имат край.


Когато станах майка за първи път си мислих, че всичко трябва да е перфектно, но сега вече нямам проблем, ако бебето ми плаче малко. Защото знам, че той ще бъде добре какво и да стане. Дори съдовете да се натрупват в мивката и дневната ми не изглежда така както на поста на Instagram само пет секунди след като съм направила тази снимка.... всичко ще бъде наред“, споделя Алба.

Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Тази седмица е по-добре да не се поддавате на съмненията и да не се опитвате да промените това, което не можете да контролирате. По-добре е да пестите енергия и да се подготвяте за важни събития, които предстоят да се случат. Много е важно да бъдете предпазливи, да не бързате да вземате решен...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи