Брой 14 07.IV-13.IV. 2020

В света на известните:

Джон Войт: Анджелина Джоли е всеотдайна майка

Докато голяма част от холивудските знаменитости крачеха по червения килим за връчване на наградите „Златен глобус“, Джон Войт посети друго мероприятие, пак свързано със скъпоценния метал – прием под надслов Gold Meets Golden (“Златото среща златни”).


Там по време на традиционните за събитието интервюта, той сподели пред репортери мнението за дъщеря си, внуците и и дори за екс съпруга – Брад Пит, съобщава People.


Той не скри какво според него прави Анджелина добра майка: „Тя обожава децата си и винаги е до тях. Включва се активно в живота им, грижи се за тях. Тя знае и вижда всичко ... Просто е забележителна“, призна гордият татко.


Той не пропусна да каже добра дума и за шестте си внука: за 18-годишния Мадокс, 15-годишния Пакс, 14-годишната Захара, 13-годишната Шейло и 11-годишните близнаци Нокс и Вивиан.


„Всеки от тях е по своему особен и винаги ти се иска да им осигуриш всичко необходимо, за да изявят себе си. Всяко от тези 6 деца е уникално“, каза Войт.


В хвалебствената си реч той не пропусна и екс-съпруга на Анджелина – Брад Пит като даде много висока оценка за участието му във филма на Тартино „Имало едно време в Холивуд“( за която той получи „Златен глобус" за поддържаща роля)


„Гордея се с Брад Пит за изпълнението му в тази необичайна и динамична роля“, каза Войт.


Припомняме, че отношенията между Анджелина Джоли и баща ѝ не винаги са били толкова щастливи. В началото на 2000 година те на практика въобще не общуваха и това продължи повече от 7 години, в които актрисата избягваше контакти с татко си. Появата на Пит в живота ѝ разтопи ледовете и сложи край на враждата между тях.


През 2010 г. Брад Пит успя да убеди Джоли, че семейството е по-важно от недоразуменията. Доказателство за възстановената семейна връзка е появата на Войт на премиерата на „Господарка на злото 2“ (Maleficent: Mistress of Evil ), а в интервю пред Vanity Fair, Джоли каза за баща си.


Той е много добър и разбиращ човек, прекрасен дядо на всички свои внуци. И знае основното правило на по-възрастните – не позволявай да те въртят на пръст. Той е строг, но оригинален дядо, с който децата искат да прекарват много време, искат да слушат неговите истории, да ходят заедно в библиотеката“ .Източник и снимка: noviteroditeli.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вие сте в добра физическа форма, но има много задачи и отговорности, които трябва да бъдат изпълнени. Не прекалявайте с работата, защото това може да доведе до преумора. Венера и Марс ви помагат ви да изразявате по-лесно идеите и възгледите си, да кажете как се чувствате и какво ви притеснява...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи