Брой 3 21.I-27.I. 2020

В света на известните:

Една цветна рокендрол сватба

Басистът на групата Red Hot Chili Peppers – Флий (Майкъл Балзари) – се ожени за трети път.


Избраницата на сърцето на щурия Флий е дизайнерката Мелъди Ехсани, която е с 18 години по-млада от него.


Двамата се венчаха в Лос Анджелис. Флий (не се и изненадваме) прояви оригиналност в избора си на костюм. Ако булката бе избрала по-класическа визия, то музикантът заложи на смел цвят като светлолилавото, а вместо официални обувки избра шарени кецове на Melody Ehsani X Air Jordan 1 Mid SE, чийто дизайн е на Мелъди.Двамата побързаха да споделят кадри от специалния си ден.


„Животът ми е променен завинаги. Толкова съм благодарен! Човекът, който ме вижда такъв, какъвто съм и ме познава най-добре. Това е съпругата ми“, написа Флий в Instagram профила си.


„Омъжих се за най-добрия ми приятел. Ти си цялото мое сърце!“, написа пък Мелъди.


От предишните си връзки Флий има две дъщери - едната ще навърши 14 години тази събота, а другата е на 31 години. Те също са били на сватбата, за която очакваме повече детайли от двамата младоженци. Междувременно ви поздравяваме с една от класиките на "Ред Хот Чили Пепърс".
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмица може да бъде много благоприятна за вас и дори минимални усилия могат да доведат до значителни резултати. Ще бъдете енергични, активни, креативни. Искреността, добротата и щедростта ще ви донесат неочакван успех. В понеделник и вторник си струва временно да стесните кръга от приятели, ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи