Брой 21 26.V-01.VI. 2020

В света на известните:

Ема Уотсън: Сама съм си партньор. Да, не съм омъжена

Британската актриса Ема Уотсън се е отказала да се определя като неомъжена. Тя вече се описва като „партньор сама на себе си“ . Това е нейният отговор на светския натиск да се омъжи и да има семейство, съобщава от The Guardian.


29-годишната актриса, спечелила световна известност с поредицата за Хари Потър, признава, че има тревоги, тъй като наближава 30 г. без стабилна кариера, партньор или бебе.


„Никога не съм вярвала цялата тази история за „Щастлива съм си сама“, казва тя, но отбелязва, че постепенно променила отношението си: „Отне ми дълго време, но съм много щастлива. Наричам да самопартньорство“.


„Ако нямаш собствен дом, ако нямаш съпруг, ако нямаш бебе, а ставаш на 30, и не си на сигурна и стабилна позиция в кариерата си… Има голя доза тревожност в това“, призна Уотсън.
Източник и снимка: noviteroditeli.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи