Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2020

В света на известните:

Ето ги и семейство Бийбър

Преди месец Хейли и Джъстин Бийбър, които се венчаха в тайна церемония в Ню Йорк миналата година, обявиха, че ще организират втора сватба, за да споделят с най-близките си специалния си ден.


Датата беше заявена и сигурна – 30 септември. След като отново си казаха „да“ буквално преди часове, в социалните мрежи започнаха да изникват кадри от пищното парти.Втората сватба на Хейли и Джъстинсе състоя в крайбрежната зона на Южна Каролина, където отпътуваха всички специални гости. Сред тях бяха Джейдън Смит, както и Кендъл и Кайли Дженър.


Малко преди сватбата Джъстин сподели много стара снимка на него и Хейли, на която двамата са още тийнейджъри. „Съпругата ми и аз. Там е започнало вскичко...“, написа Джъстин.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи