Брой 21 26.V-01.VI. 2020

Емоции:

Ето как я губиш, а тя искаше да бъде само твоя

Губиш я, когато я караш да бъде опция, а не твой приоритет. Губиш я, когато я държиш на разстояние. Губиш я всеки път, в който я объркваш и тя не може да те вижда ясно. Защото всичко, което тя е чувствала е било черно и бяло. Губиш я всеки път, когато я лъжеш, когато не искаш да се обвържеш, а тя е избрала теб.


Губиш я, когато си тръгваш, карайки я тя да е лошата, когато я използваш, когато се отдръпваш от нея и се държиш така, сякаш няма нищо. Губиш я, когато играеш игрички, игнорираш я. Когато я допуснеш до себе си, а след това се затвориш, пак го правиш. Губиш я, когато ѝ кажеш, че не е достатъчно добра, когато се бори за теб, но е единствената.


Правиш го и, като и повтаряш колко я обичаш, но така ли е? Губиш я, когато не отговаряш, когато даваш възможността на друг да се грижи за нея. Губиш я, когато тя не издържа повече и сама си тръгва, когато поглежда назад, а ти не си там. Губиш я, когато тя се сбогува, търсейки повод да остане.


Така е, защото ти не я заслужаваш. Иронично е, че ще осъзнаеш какво си пропуснал, когато я изгубиш. Но тогава... Тогава ще е прекалено късно.Източник и снимка: dama.bg


Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен, през юни ще ви се наложи да вложите повече енергия и търпение за да преодолеете любовните си и семейни недоразумения или проблеми. Трудно ще бъде за тези от вас, които вече са преживели подобна ситуация и дори раздяла. През този месец от вас ще зависи едно сдобр...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи