Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2020

В света на известните:

Ева Лонгория и най-сладките парижки разходки

Голяма част от знаменитостите отпътуваха за Париж, тъй като в момента Седмицата на модата във френската столица тече с пълна сила. Тепърва предстоят ревютата на Chanel, Alexander McQueen и Louis Vuitton.


На Ева Лонгория също се наложи да посети града на любовта, тъй като актрисата е един от представителите на L'oreal Paris, които всяка година организират шоу по време на Седмицата на модата. Ева не се поколеба да съчетае полезното с приятното и между ангажиментите си не пропусна да се разходи из красивия град с най-любимия си човек – сина й Сантяго Енрике.


Санти е само на година и три месеца, но вече върви уверено до мама, която веднага бе забелязана по време на сладката им разходка. Лонгория бе облечена в плетена рокля по тялото и изглеждаше страхотно. Малко по-късно Ева сама качи няколко кадъра в Instagram профила си от хубавия им ден: „Обожавам да се разхождам из Париж с моя малък мъж!“, написа тя.


Актрисата продължава да държи последователите си в течение колко хубаво си прекарват със Санти.

Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи