Брой 50 11.XII-17.XII. 2018

В света на известните:

Ева Лонгория с първа фотосесия на сина си

Моделът и телевизионен продуцент Ева Лонгория, която наскоро стана майка, публикува серия снимки на малкия си син.


43-годишната актриса, станала особено популярна с ролята си в сериала „Отчаяни съпруги“, показа 5-месечния Сантяго Енрике Бастон в снимки, които разказват за живота им.


Снимка: Instagram @evalongoria


„Миличко момченце“, „Той е настоящо чудо“, „Най-прекрасното бебе и неговата фантастична мама“, „Поздравления! Имате прекрасно момченце“, това са част от отзивите, които тя получи от почитателите си в Instagram.


Снимка: Instagram @evalongoria


Известно е, че няколко месеца Лонгория и бебето прекараха в Австралия. Тя замина още през септември за континента по работа, за да се включи в създаването на проекта „Дора-пътешественичката“.


А малкият Сантяго Енрике се наложило да изтърпи дългото пътешествие. Ако се съди по снимките обаче, всичко е преминало успешно.Снимка: Instagram @evalongoria


Лонгория се върна на работа само 2 месеца след като роди. А, за да не се разделя с бебето, въпреки натоварената си творческа програма, тя го взе със себе си.


Като свидетелство, че и бебето участва активно в работния процес, заедно със звездната си майка, Лонгория пусна снимка от „работния“ процес на двамата.


На снимката бебето изглежда видимо доволно.


Снимка: Instagram @evalongoria


„Първи ден, след като се върнах на работа. Вижте, кой е моят помощник-режисьор. Има си стол! А това е всичко, което е нужно!“ - гласи веселият пост под снимката.


Естествено през първите дни след като роди, Лонгория не показваше лицето на бебето в Instagram, а публикуваше само снимки на крачетата му.


Месец по-късно обаче тя се съгласи да позира заедно с него за корица на списание HOLA!


Снимка: Instagram @evalongoria


Припомняме, че Ева Лонгория се е омъжвала 3 пъти. От 2002 до 2004 г. живееше с актьора Тайлър Кристофър, а през 2011 г. се омъжи за френския баскетболист Тони Паркър. Преди две години тя сключи наново брак с мексиканския медиен магнат Хосе Бастон.

Източник и снимки: noviteroditeli.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъдете заредени с много оптимизъм и надежда за положителни събития и успехи. Преди всичко вниманието ви ще бъде насоченовъв финансов план, където ще имате възможност да се зарадвате на реални резултати и успехи.През тази седмица може да полу...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи