Брой 34 20.VIII-26.VIII. 2019

Животът какъвто е:

Гинекологът, който спаси нероденото ми дете, стана мой съпруг

Бях на 17 години, когато разбрах, че съм бременна. Имах мимолетна връзка с мой съученик и правехме секс, но без предпазни мерки. Родителите ми са консервативни хора и никой от тях не се постара да ми обясни как се прави безопасен секс. За да заблудя семейството си, започнах да се обличам в широки дрехи. И без това бях пълна, затова майка ми помисли, че надутият ми корем се дължи на излишни мазнини. По онова време баща ми беше фермер и имаше процъфтяващ бизнес. Непрекъснато пътуваше по работа, зареждаше различни магазини с месо и зеленчуци и винаги се прибираше с много пари. Беше добър, но строг. Да му призная, че съм бременна, това означаваше сама да подпиша смъртната си присъда.


Но един ден, докато се къпех, майка ми случайно влезе в банята и забеляза огромния ми корем. Опули очи и изкрещя с цял глас: "Кольо!". Привлечен от нечовешките й писъци, баща ми дотича в банята. И така, притисната от двамата, нямах друг избор, освен да си призная истината. Противно на очакванията ми, не ме набиха, нито ми се разкрещяха, но ми събраха малко багаж и заявиха, че на другия ден отиваме в болницата. Вечерта се измъкнах тайно от стаята си и изтичах в дома на Иван - момчето, от което бях забременяла. Разказах му, че родителите ми настояват да направя аборт, а той само сви рамене и отговори, че не го е грижа. В този момент цялата любов, която изпитвах към него, се изпари. А на другия ден лекарите съобщиха на родителите ми, че е късно за аборт. Баща ми не остана доволен от новината и започна да търси гинеколог, който да премахне бебето ми, но почти навсякъде му казваха, че е твърде късно за аборт.


Като някакъв разглезен богаташ, татко предлагаше на лекарите една чанта с пари, стига само да го отърват от нежеланото внуче. И ако преди се отнасях към бебето сякаш е кукла, в онзи момент осъзнах, че то си има само мен и аз, неговата майка, трябва да опазя живота му. Паднах в краката на баща ми, умолявайки го да остави детето ми живо, но той беше непреклонен. В една от болниците млад лекар предложи на татко да ме остави в отделението до раждането, а след това да дадат детето ми за осиновяване. След кратък миг на размисъл, баща ми се съгласи. Няколко дни по-късно Александър, лекарят, ме покани да му гостувам. Съгласих се радост, защото престоят в болницата, където останалите бременни жени хъркаха ужасно, беше непоносим за мен. Гостуването продължи няколко месеца, а след като родих, Александър ми предложи да стане мой съпруг и баща на малката ми дъщеричка.


Дълго време се чудех защо го направи. Защо ме спаси от аборт? Защо се ожени за тийнейджърка? Защо ме прибра в собствения си дом? Имах толкова много въпроси. След време Александър ми призна, че първата му съпруга е загинала при автомобилна катастрофа. Била е бременна. Години наред е страдал за загубата на жена си и нероденото им дете. Затова, когато ме видял, осъзнал, че трябва да ми помогне. Днес сме едно щастливо семейство. От години не общувам с родителите си. В деня на раждането на дъщеря ми Сашо ги повика и им заяви, че не нужно повече да се грижат за мен. Винаги ще съм благодарна на съпруга си, че спаси детето ми от сигурна смърт.


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи