Брой 38 18.IX-24.IX. 2018

Животът какъвто е:

Гинекологът, който спаси нероденото ми дете, стана мой съпруг

Бях на 17 години, когато разбрах, че съм бременна. Имах мимолетна връзка с мой съученик и правехме секс, но без предпазни мерки. Родителите ми са консервативни хора и никой от тях не се постара да ми обясни как се прави безопасен секс. За да заблудя семейството си, започнах да се обличам в широки дрехи. И без това бях пълна, затова майка ми помисли, че надутият ми корем се дължи на излишни мазнини. По онова време баща ми беше фермер и имаше процъфтяващ бизнес. Непрекъснато пътуваше по работа, зареждаше различни магазини с месо и зеленчуци и винаги се прибираше с много пари. Беше добър, но строг. Да му призная, че съм бременна, това означаваше сама да подпиша смъртната си присъда.


Но един ден, докато се къпех, майка ми случайно влезе в банята и забеляза огромния ми корем. Опули очи и изкрещя с цял глас: "Кольо!". Привлечен от нечовешките й писъци, баща ми дотича в банята. И така, притисната от двамата, нямах друг избор, освен да си призная истината. Противно на очакванията ми, не ме набиха, нито ми се разкрещяха, но ми събраха малко багаж и заявиха, че на другия ден отиваме в болницата. Вечерта се измъкнах тайно от стаята си и изтичах в дома на Иван - момчето, от което бях забременяла. Разказах му, че родителите ми настояват да направя аборт, а той само сви рамене и отговори, че не го е грижа. В този момент цялата любов, която изпитвах към него, се изпари. А на другия ден лекарите съобщиха на родителите ми, че е късно за аборт. Баща ми не остана доволен от новината и започна да търси гинеколог, който да премахне бебето ми, но почти навсякъде му казваха, че е твърде късно за аборт.


Като някакъв разглезен богаташ, татко предлагаше на лекарите една чанта с пари, стига само да го отърват от нежеланото внуче. И ако преди се отнасях към бебето сякаш е кукла, в онзи момент осъзнах, че то си има само мен и аз, неговата майка, трябва да опазя живота му. Паднах в краката на баща ми, умолявайки го да остави детето ми живо, но той беше непреклонен. В една от болниците млад лекар предложи на татко да ме остави в отделението до раждането, а след това да дадат детето ми за осиновяване. След кратък миг на размисъл, баща ми се съгласи. Няколко дни по-късно Александър, лекарят, ме покани да му гостувам. Съгласих се радост, защото престоят в болницата, където останалите бременни жени хъркаха ужасно, беше непоносим за мен. Гостуването продължи няколко месеца, а след като родих, Александър ми предложи да стане мой съпруг и баща на малката ми дъщеричка.


Дълго време се чудех защо го направи. Защо ме спаси от аборт? Защо се ожени за тийнейджърка? Защо ме прибра в собствения си дом? Имах толкова много въпроси. След време Александър ми призна, че първата му съпруга е загинала при автомобилна катастрофа. Била е бременна. Години наред е страдал за загубата на жена си и нероденото им дете. Затова, когато ме видял, осъзнал, че трябва да ми помогне. Днес сме едно щастливо семейство. От години не общувам с родителите си. В деня на раждането на дъщеря ми Сашо ги повика и им заяви, че не нужно повече да се грижат за мен. Винаги ще съм благодарна на съпруга си, че спаси детето ми от сигурна смърт.


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще има повече напрежение или поводи за спорове и противопоставяне, показва вашият хороскоп. Основните „сблъсъци“ ще бъдат в дома ви, по семейни въпроси или ще бъдат свързани със съседи. Възможни са неочаквани или сложни за разрешение б...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи