Брой 3 21.I-27.I. 2020

В света на известните:

Гуинет Полтроу разкри тайната на щастливия си брак

Макар и младоженка, Гуинет Полтроу не прекарва цялото си време заедно със съпруга си и това според нея е тайната на щастливото им съжителство.


През септември миналата година 47-годишната актриса каза "да" на своя избраник - продуцентът Брад Фалчък. Двамата сключиха брак на пищна церемония в Лонг Айлънд.


Снимка: Instagram


8 месеца, след като станаха съпрузи, актрисата за първи път разказа как се развиват отношенията им в интервю за The Times. Двамата си имат отделни къщи. Фалчък прекарва четири нощи с Полтроу в общия им дом, а през останалите три се връща в собствената си къща. Нетрадиционното съжителство е одобрено от гуруто по интимни въпроси на актрисата. Той твърди, че подобна практика "освежава брака". Според Полтроу приятелките ѝ дори ѝ завиждат, и са на път да копират този модел. .


"Всички мои семейни приятели смятат, че начинът, по който съжителстваме с Брад, е идеален, и са на мнение, че не трябва да променяме нищо", разказва звездата, цитирана и от CNN.Източник: noviteroditeli.bg


Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Трябва да бъдете подготвени за факта, че през седмицата някои завистници ще се опитат да провокират конфликт с вас. Освен това умишлено ще създадат различни препятствия и проблеми. Затова се препоръчва да проявите максимална предпазливост и търпение, което през втората половина на този период...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи