Брой 49 03.XII-09.XII. 2019

В света на известните:

Хайди Клум и Том Каулиц били женени от пет месеца

Из западните медии бързо започна да се разпространява новината, че Хайди Клум е сключила брак за трети път в тайна церемония. С 29-годишния музикант Том Каулиц се сгодиха по Коледа, на всяко звездно събитие демонстрираха любовта си открито и всички очакваха всеки момент да разберат нещо повече за сватбените планове.


Според таблоида TMZ церемонията се е провела преди пет месеца, като Хайди и Том са решили да скрият новия си статус от хорските очи. Но е важно да отбележим, че двамата все още нито са потвърдили, нито са отрекли тази информация.Подозренията на медиите са подхранени от факта, че на 22 февруари Том и Хайди отпразнуваха една година любов и излязоха на романтична вечеря. Тази дата според източниците е специална за двамата, затова те предполагат, че преди вечерята Хайди и Том са подписали.


Ако за Хайди това ще бъде трети брак, то за Том ще бъде втори. От 2015 г. до 2018 г. той бе женен за Риа Зомерфелд. Почти веднага след това започва романсът му с Хайди.Клум и Каулиц станаха обект на коментари малко след първата им публична изява на фестивала в Кан през март 2018 г. Причината бе, че Хайди е по-голяма от Том с 16 години. Супермоделът обаче категорично отказа да се оправдава за щастието си. „Хората постоянно ми искат обяснение за това, че приятелят ми е по-млад от мен. Изобщо не отдавам значение на това.“, каза тя тогава.


Очакваме истината да излезе наяве и да разберем дали двамата вече са си казали „да“.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Мнозина ще почувстват скука и недоволство от текущата си работа. Старайте се да не сте разсеяни, защото това може да ви създаде проблеми. Пазете се да не изгубите важна информация. Бъдете внимателни със своя нрав и не се дразнете от нищо. Отношенията с колегите и особено с шефовете могат да с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи