Брой 21 26.V-01.VI. 2020

В света на известните:

Хайди Клум: На фризьор по време на коронавирус

Хайди Клум е водещ в предаването Germany’s Next Topmodel, чийто финал скоро предстои.


Като голямо име в модната индустрия, Хайди дава пример на участничките с поддържането на перфектен външен вид и грижата за себе си. Затова моделът не може да си позволи да се появи на екран с лоша прическа.В момента на много места е трудно човек да се добере до сръчните ръце на фризьора си (Ева Лонгория дори показа как се боядисва сама у дома), но Хайди все пак успя. С маски и един чадър между нея и фризьора Лоренцо Мартин, Клум въпреки всичко се порадва на професионална грижа за своята коса.


Кадърът, който сподели в мрежата, вероятно е шега, както пишат много от коментиращите в Инстаграм, защото Хайди е по бельо, но въпреки това тя не е неглижирала използването на маска. „Винаги има начин. Ето как пазим социална дистанция. Обичам те, Лоренцо!“, написа шеговито тя.


Шега или не, всички се позабавляваха с комичния кадър.
Източник и снимки: eva.bg

  Разтърсващи драми
  Любов и секс
  Сподели своята история
  Цитат на деня
  Любопитно
  Хороскоп

  Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

  Прочети още...

  Виц на деня
  Анкета

  Харесвам историите за:

  Архив

  Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

   
   
  Покажи