Брой 21 26.V-01.VI. 2020

В света на известните:

Хайди Клум се отрече от строгите диети

Хайди Клум е в модната индустрия от 19-годишна и днес е сред най-големите имена, стъпвали на подиума. Тя се е сблъскала и с лошата реалност на това да бъдеш модел – със стреса за това да бъдеш винаги перфектна, строгите, безкомпромисни диети…


В скорошно интервю пред Red Magazine Хайди призна, че е спазвала тежка диета през по-голямата част от живота си.Бившият модел на Victoria’s Secret обаче каза, че е преборила този свой страх и днес се е отрекла от тези навици:


„Преди отношенията ми с храната приличаха на истинска битка. Но реших, че не мога вечно да „воювам“. Сега най-накрая съм щастлива, най-накрая съм себе си“, сподели тя.


Клум е категорична, е много по-ефективно и здравословно както за тялото, така и за психиката ни, да водим здравословен живот и да спортуваме, за да ядем каквото си пожелаем:


„Изборът е толкова богат… Просто трябва да се храним с качествена храна, да взимаме добри решения в подбора й и така няма нужда да се самоизмъчваме със строги диети“, заяви Хайди.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи