Брой 21 26.V-01.VI. 2020

В света на известните:

Харисън Форд за успешния брак: Не говорете, само кимайте с глава

Харисън Форд скоро ще отпразнува 10-годишнината от брака си с Калиста Флокхарт, но двамата всъщност са заедно от доста повече време. Връзката им е на цели 18 години и актьорът си има свое обяснение за хармоничното им съжителство.


„Каква е тайната на успешния брак ли? Не говорете, само кимайте с глава и се съгласявайте“, заяви с усмивка 77-годишният актьор по време на интервю за Parade.


Харисън Форд се ожени за 55-годишната в момента Калиста Флокхарт през юни 2010, а двамата се запознават на червения килим на наградите Златен глобус през 2002, когато започват и връзката си.Освен че очевидно той е достатъчно мъдър, за да разбере, че не бива да противоречи на съпругата си, тя пък си има своя теория за успешната им връзка. „С Харисън се смеем много. Хуморът е всичко за мен, изключително важен е за една връзка“, каза преди време Флокхарт.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи