Брой 31 04.VIII-10.VIII. 2020

В света на известните:

Илон Мъск сподели снимка с новородения си син

В началото на май основателят и собственик на SpaceX и директор на Tesla, Илон Мъск, отново стана баща на син. (Илон има още шест момчета от канадската писателка Жюстин Уилсън).


Около новороденото се създаде много шум, заради нестандартното име, което Илон и приятелката му, певицата Граймс, му дадоха, а именно - X Æ A-12. Също така Граймс заяви, че не желае да отглежда сина си в градския шум и стрес, затова смята да отиде в дома на своя дядо сред природата, за да не обременява детството му ненужно.Сега Илон сподели нова снимка с бебето в Twitter. Описанието на снимката е на немски и гласи: „Das baby kann noch keinen löffel benutzen“ – „Това бебе все още не може да си служи с лъжица“.


На бебе X се усмихва интересно бъдеще, с плановете, които имат родителите му за него. Преди дни списание Forbes го постави на пето място сред най-богатите хора в света.


Един ден ще е необходимо подробно да му се обясни какво означава името му. „Х е буквата Х, Æ се произнася „еш“, обясни неотдавна Илон. Що се отнася до финалното A-12, оказва се, че това бил самолетът The Archangel-12: „Най-якият самолет, който е правен някога“, сподели Мъск. Въпросният самолет е създаден от ЦРУ. „Без оръжия, без защита, само скорост. Страхотен е в битки и в същото време няма насилие“, добавя още той.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенПрез този месец ще успеете да постигнете повече служебни върхове, отколкото в т. нар. работни месеци. Запретнете ръкави и не оставяйте на слънчевите лъчи да ви разсеят от намеренията ви. Сега е важно да сте наясно с всичко, което се случва в служебно отношение. Не оставайте длъжни на конкуренци...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи