Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2020

В света на известните:

Искрено и лично с Дженифър Анистън: Най-тежките любовни разочарования

Дженифър Анистън е невероятна актриса и жена. Въпреки постиженията си като социална фигура и безспорен професионалист, тя винаги е инстинктивно свързвана с неуспешните връзки, които има зад гърба си.


Първо остава в сянката на прожекторите, след като бившият ѝ съпруг Брад Пит приключва отношенията си с нея заради Анджелина Джоли (и се превръщат в една от най-знаменитите звездни двойки, познати като Бранджелина). По-късно, през 2018 година, обявява развода си с Джъстин Теру само след 2 години и половина брак.


Може би просто емблематичната Рейчъл от любимия сериал "Приятели" няма късмет в любовта. А може би тепърва ѝ предстоят най-красивите любовни преживявания, за които се е готвила цял живот и наистина е заслужила да преживее. Едно е сигурно: в любовта и на война всичко е позволено, поне с това много хора аргументират импулсивните си постъпки.


Споделяме с вас житейските разочарования и уроци на Дженифър Анистън, за да ви дадем възможност да се поучите от тях и да извлечете собствени изводи. Защото понякога, докато четем за чуждите грешки, събираме храна за размисъл и се учим да бъдем малко по-добри хора. Приятно четене!


<p data-verified=


Никога не е вярвала, че Брад Пит може да изневери. През далечната 2005 година, когато обявяват официалната си раздаля с актьора, Дженифър няма никаква представа, че в живота му има нова доминираща женска фигура в лицето на Анджелина. Близки на Анистън споделят, че тогава тя е "имала едно наум" за отношенията им, но никога не е допускала, че Брад би си позволил да консумира нещо повече от приятелска симпатия и комуникативна близост, докато все още са заедно.


<p data-verified=


Жълтите сведения за изневярата на Брад не са единствената новина, която искрено наранява Дженифър. Факт е, че таблоидите си позволяват много смели заглавия с фалшиви аргументи, които имат силата на сриват репутации и да деформират медийни образи. Очевидно Анистън преживява тежко раздялата си, но това, което истински я обезоръжава, е твърдението, че Брад я е оставил, защото е искал деца и семейство, а те в никакъв случаи не са били нейна настояща цел и приоритет.


<p data-verified=


Дженифър Анистън завинаги ще остане етикирана като бившата съпруга на Брад Пит, но има други холивудски мъже, за които се смята, че са част от нейния личен живот - Пол Руд, Орландо Блум, Жерард Бътлър. За щастие, актрисата успява да запази мъжете в живота си в сянка и обрича папараците на дългогодишно информационно затъмнение.


<p data-verified=


Актрисата приема трудно всяка раздяла, независимо от външните обстоятелства. Според нея има "моменти на скръб", които трябва да се изживеят, за да можем да продължим да живеем пълноценно с високо вдигната глава.


<p data-verified=


Дженифът признава, че търси вината включително и в себе си след всяка раздяла. Според нея пълноценни взаимоотношения се градят с двустранна инициатива от двамата партньори, един човек не може сам да поддържа цялата връзка. Затова никой няма право да се възприема изцяло като "жертва" или "грешник". Осъзнаването на този факт е първата крачка към постигането на мир със себе си.
Източник и снимки: edna.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи