Брой 16 16.IV-22.IV. 2019

В света на известните:

Истинската красота се крие в грозотата - ето това си казвам всеки ден - ХАВИЕР БАРДЕМ

Хавиер Бардем и Пенелопе Крус се женят на зрели години – тя е на 36, той – на 41. И не е само това, по което влюбените си приличат преди сватбата. И двамата са слънчеви испанци, и са могли сигурно неведнъж да се засекат по улиците на Мадрид, и двамата са играли във филмите на Педро Алмодовар, после се снимат в Холивуд и даже се познават 15 години преди момента, в който накрая се откриват. Но, както е знайно, всяко нещо си има времето – Пенелопе и Хавиер е трябвало да преминат през няколко неудачни романа и да преживеят разочарование, за да се отправят към олтара заедно.


След сватбата Пенелопе и Хавиер се установяват не в Лос Анджелис, където живеят всички звезди на световното кино, а в любимия роден Мадрид. Там на бял свят идва и техният първороден син – Леонардо. А на 22 юли 2014 г., в един и същи ден с новия принц на Великобритания, в семейството се роди и момиченце – Луна. Изглежда, че все пак, въпреки многобройните примери за обратното, щастливият брак между звезди не е невъзможен.На двадесет години съжаляваме за това, което сме правили на четиридесетте, на тридесет и три съжаляваме, за това което сме правили на двадесет и пет, а близо до петдесет, изглежда, започваме да съжаляваме за всички подред. Но ето какво съм разбрал: по дяволите на всички тези съжаления.


Нрави ми се, когато живота показва незначителността на това, което правя.


Не съм поклонник на разкоша. За мен черният хайвер е две пържени яйца, картофи и шунка. В голяма чиния.


Вярвам в това, че някога хората действително са били малки маймуни. В крайна сметка, всяко утро, когато се погледна в огледалото, предавам поздрави на Дарвин. В такива моменти неговата правота е особено очевидна.


Нито една награда не е способна да те направи истински добър актьор. „Оскар“ е нужен само за това, че да накара зрителя да дойде в киното.


Във всеки човек има постоянна борба между това, което е, и това което би трябвало да бъде. Наистина, не всеки забелязва тази борба.


В някои моменти си длъжен накрая да определиш своето мнение. Не може цял живот да се живее по средата.


Истинската красота се крие в грозотата – ето това си казвам всеки ден.


Забелязал съм, че хора, които аз считам за талантливи – такива, като Милош Форман, Алехандро Аменабар, Коен, и Уди Алън – работят по един и същ принцип: аз не знам, какво правя, не знам как да го направя, аз просто се опитвам да го правя – това е всичко.


Не вярвам в Бог, но вярвам в Ал Пачино.

Както и много други срамежливи хора, които на никого не изглежда де са срамежливи, аз съм много срамежлив.


Когато се видя на корицата на списание, си мисля, че този свят се е побъркал.


Снимам се в киното, защото нищо друго не умея да правя.


Актьорите са като зеленчуците на пазара. Всеки си има цена. И аз съм такъв зеленчук. Само дето на мен не ми пука колко струвам!


Искам да ме запомнят смеещ се!


Бракът ми е щастлив. Дишам и живея в мир. Истински съм благодарен на онзи, който е там горе за това, че ми е дал шанса да бъда обичан.Източник и снимки: chetilishte.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Очаква ни един доста интересен период. Слънцето се свързва с ексцентричния Уран, поради което хората ще имат повече желание за нови неща, независимост и свобода, оригиналност. Тази седмица може да се изпълнят най-съкровените ви желания. Въпреки това трябва да се помни, че под лежащия камък вода не т...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи