Брой 42 16.X-22.X. 2018

Разтърсващи драми:

Историята на един пропилян живот (II част)

"Цялото семейство се събра. Един през друг ми крещяха, че съм стара глупачка, която се поддава на страсти, които за моята възраст са срамни и недопустими. За да ме накажат, децата решиха да ме заточат в апартамента ми и сякаш съм затворничка ми взеха ключа и мобилния. С помощта на компютъра си потърсих начин да се свържа с Владимир, но той не отговаряше.


Един ден успях да избягам и веднага се запътих към парка, където обичайно се срещахме. Няколко часа го чаках напразно и накрая събрах смелост да го потърся в жилището му. От съседния апартамент излезе една жена и ми съобщи страшната вест за смъртта му. Оказа се, че моите деца са му направили ужасен скандал и са го заплашили, че ще направят всичко, за да не допуснат отношенията ни да станат сериозни. Сърцето му не издържало и той получил сърдечен пристъп... Починал в болницата няколко дни след посещението на децата ми.


След тази новина, аз самата попаднах в болницата. Не знам как оцелях. Когато се прибирах у дома, семейството ми ме предупреди, че ако продължавам да флиртувам с мъже, ще ме затворят в лудница. Честно казано, не искам да живея изобщо. Страшно и болно ми е да наблюдавам собствените си деца които така и не проумяха, че станаха причина за смъртта на един човек. Чувствам се виновна, че това се случи на моя скъп приятел, защото ако не бяхме се запознали, може би той щеше да е още жив.


Днес разбирам, че животът ми мина напразно: не направих нищо добро, дори не успях да възпитам правилно сина и дъщеря си и да направя от тях човечни същества. Не задавам въпроси защо се отнасят така към мен, не търся отговори. Просто доживявам безсмисления си живот. Ако можеше да върна времето назад, никога не бих позволила да ме превърнат в жертва или да се докарам до положение на глупава прислуга, която позволява да я мачкат и унижават, чак докато косите й посивеят. Горчивият опит ме научи, че не трябва да отлагаме за "утре" или "после", защото мечтите ни никога няма да се сбъднат!".


Зоя нямаше нужда от утеха, а и честно казано, аз трудно бих могла да й дам такава. Нейната скръб е страшна, разочарованието й - болезнено. Погледнах внучката си и си помислих в какъв ли човек ще се превърне и дали ще оцени това, което правя за нея. Колко добро вършат понякога хората и колко злини могат да ти причинят най-близките ти...Първа част четете тук:

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, която ще ви създаде притеснения или затруднения при финансови действия или парични ангажименти свързани с мъж.Отношенията ви с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева ще бъдат проблематични за вас, особено ако са на емоционална основа...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи