Брой 26 25.VI-01.VII. 2019

В света на известните:

Измамно е, че изневярата те прави лош - ИТЪН ХОУК

Итън Хоук вярва, че е най-добрият любовник в света, защото съпругата му Райън Хоук го е удостоила с тази титла, а тя била една от най-умните жени, които актьорът е срещал в живота си.


Итън и Райън Хоук


47-годишният бивш съпруг на Ума Търман бил много развълнуван, когато Райън, от която има две дъщери, му казала, че няма равен в секса. Пред списание US Weekly Хоук заявява гордо:


Майка ми казва, че съм много умен, децата ми ми казват, че съм най-добрият баща в света, а жена ми ме намира за най-добрия любовник.


Итън Хоук има и 15-годишна дъщеря Мая и 12-годишен син Левон от брака си с Ума Търман. Преди време звездата от „Гатака“ и „Крадец на животи“ призна, че не вярва в моногамията, въпреки че е щастливо женен за Райън от 2008 г. насам. Той сподели:


Моята връзка с настоящата ми съпруга е вълнуваща и аз съм ангажиран на 100%. Но нито тя, нито аз знаем какво ще ни донесе бъдещето. Сексуалната вярност не трябва да е единственото нещо, на което да се крепят отношенията между един мъж и една жена. Хората имат прекалено детински поглед върху верността. Измамно е, че изневярата те прави лош. Човешките същества са сексуални.


Изглежда г-н Хоук леко се е комплексирал от връзката си с божествената Ума Търман.


Итън Хоук и Ума Търманпо материали на dnes.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Съвет към всички знаци на зодиака през този период - отпуснете се повече, бъдете креативни, разхождайте се повече, общувайте с партньорите си, обръщайте повече внимание на децата, срещайте се с приятели. Избягвайте конфликтите. В четвъртък от 10:50 часа до 16:30часа бъдете внимателни, не предприемай...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи