Брой 47 19.XI-25.XI. 2019

Животът какъвто е:

Изневерих на любимата си, за да й подаря щастието, което заслужава

С Наталия се запознахме в гимназията. Тя беше моя съученичка - най-очарователното и красиво момиче от класа ни. Имах чувството, че съм на седмото небе от щастие, когато се съгласи да станем двойка. След дипломирането ни аз постъпих в местния университет, а Наталия се премести да учи в София. Разстоянието не се отрази на отношенията ни и ние продължихме да бъдем все така влюбени. Чувахме се редовно по телефона, а щом имах възможност, ходих да я видя. Пет години по-късно осъзнах, че няма да мога да направя любимата си щастлива.


Тя искаше да се преместя в София, да се оженим и да заживеем като пълноценно семейство. Освен това Наталия ми предложи да си купим кола и апартамент на ипотека. За съжаление проблемът беше там, че аз си изкарвах прехраната на обикновен продавач на домакински уреди и не можех да си позволя подобни разходи. Също така си струва да отбележа, че майка ми е болна и се налага да купуваме скъпи лекарства.


Дълго обмислях как да постъпя и накрая реших да отблъсна любимата от себе си. Изневерих й с друга и направих така, че тя да разбере за измяната ми. Исках да улесня раздялата ни. Само година по-късно Наталия се омъжи за свой колега, който отдавна я ухажваше. Сега бившата ми приятелка има любящ съпруг, дете и собствен апартамент. Всъщност сбъдна всичките си мечти, след като скъса с мен. Продължавам да я обичам, но знам, че щях да бъда за нея тежък товар.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен- Можете да сбъднете мечтите си с упорит труд и разумен, реалистичен подход. Ще придобиете по-задълбочено разбиране на духовните си цели и как те се вписват в по-широката картина. Духовната мъдрост носи търпение и самодисциплина. Гледайте къде поставяте фокуса си и се уверете, че е за вашето най...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи