Брой 21 21.V-27.V. 2019

Животът какъвто е:

Изповедта на една пораснала Лолита

Много хора имат предразсъдъци относно връзките, в които партньорите имат голяма разлика в годините. Смятат, че не е правилно, а дори и извратено да бъдеш с човек, който може да е на възрастта на родителите ти. Истината обаче, че тези връзки не са изключение нито у нас, нито у чужбина. И ако се абстрахираме от сценария, в който младата жена е с някой по-възрастен само заради финасовото му състояние и положение в обществото, ще видим че има и сценарии, в които водеща е любовта и желанието да бъдеш с по-зрял партньор. Прочетете откровената история на Емилия.


„Всичко започна преди година. Бях на заведение с приятелка и случайно забелязах привлекателен синеок мъж, който очевидно беше по-възрастен. Смятах, че такъв красавец определено е женен, но установих, че няма халка. Исках този мъж. Погледите ни се засякоха, очите му ме гледаха с любопитство, а усмивка беше очарователна и предизвикателна.


Може да се досетите какво последва. Той дойде при мен и започнахме разговор. В последствие го накарах да си признае възрастта. Оказа се, че е на 52 години, което явно го притесняваше, защото разликата ни беше 20 години.


Само че за за мен нямаше никакъв проблем. Аз имам висока мениджърска позиция и още като тийнейджърка харесвах по-големи от мен мъже. Връстниците ми и дори тези с по 5-6 години ми се струваха незрели, вдетинени момченца. Винаги съм имала интерес към по-възрастни от мен мъже. Дори сега е трудно да срещна мъж около моята възраст и дори между 35-40г., който ме разбира и споделя моите виждания. Смятах, че съм открила такъв мъж, но бракът ни завърши бързо с развод. След него не съм и помисля отново да търся половинка на моята възраст.


Излизахме няколко пъти със синеокия красавец, като искахме само да се забавляваме без чувства, но разбира се чувствата се появиха. Сега година по-късно все още сме заедно и аз съм сигурна, че искам да продължавам с него.


Въпреки това много хора се чудят как е възможно. Често получавам въпроси, касаещи връзката ми. Ето няколко от тях.


Какво ще кажат родителите ми затова, особено баща ми? Нямам никакви проблеми с него. Имам късмет, че са прекрасни родители, за които е важно да съм щастлива без значение с кого. Разбират ме и дори сме карали едноседмична ваканция заедно.


Какво мисля за децата? Не искам да имам деца. Още не. А откровено никога не съм мечтала за къща пълна с деца. Искам да се насладя изцяло на мъжа до мен и ще се възползвам от всяка минута. Ако някога променя решението си, то тогава ще го обсъдим.


Какво ще правиш, ако и когато той не може да бъде добър любовник? Този въпрос винаги ме разсмива. Това че е възрастен, не означава, че е овехтял. Точно обратно! Напълно задоволява желанията ми е и е страхотен любовник. Дори да не беше,това не е най-важното. Аз съм с този мъж, защото той е мил, грижовен, любвеобилен и ме кара да се чувствам като кралица, когато съм с него. Обичам го.“


Емилия е щастлива от своя живот. Това е ценното, нали?Източник и снимка: vsyakajena.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

На 21 май се чества Св. равноап. Константин и Елена, на 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменостНа 21 май се чества Св. равноап. Константин и ЕленаПразнуват Константин, Костадин, Коста, Косьо, Костадинa, Констанца, Елена, Елеана, Еленкo, Елин, Ели, Елка, Елица, Елина...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи