Брой 12 19.III-25.III. 2019

Животът какъвто е:

Изповедта на една съпруга: Мъжът ми е блестящ и го обичам, но му изневерявам защото…

Жена, недоволна от сексуалния си живот в брака решила да сподели историята си.


Много я осъждат заради решението да бъде невярна, но на нея й била нужна промяна, разказва Girl.bg. В изповедта публикувана на портала Дейли Стар, тази жена признала, че никога не е изпитвала оргазъм със съпруга си и че й липсва страст в живота. Това е нейната история:


„Той е блестящ, но между нас няма искра. Когато правим секс, аз си мисля за това какво ще си купя при следващото пазаруване или за това коя песен ще върви за фон на моето погребение. Той изпуска най-лошите крясъци и след това едва пита: „Как ти беше?“. Разбира се, всеки път лъжа, че е било чудесно.


Мисля, че и двамата сме наясно, че няма да ме доведе до оргазъм даже и да не спираме да правим любов до Коледа. Последиците от това са моите изневери, защото връзката ни е прекалено досадна. Изгарям за страст. Имам нужда от предизвикателство и даже от малко грубост. Харесвам мъже, които са тотална противоположност на съпруга ми, които са лукави и неукротими.


Моят настоящ любовник е бил в затвора заради кражба, а останалите са били измамници с широки рамене и търговци на автомобили. Наясно съм, че те не са най-добрият избор, но не мога да се противопоставя на това. С любовника си имам неконтролиран секс и се чувствам напълно изчерпана след нашата следобедна сесия в моето брачно легло.


Съпругът ми се връща късно вечер и тогава обикновено се правя, че спя. Угризенията на съвестта ме изяждат.

Наскоро бяхме на забавление и чух съпруга си как каза на приятелите си, че ме обича с цялото си сърце и че не би понесъл ако нещо се случи с нас. Чувствам се ужасно и не знам какво да правя“, завършва изповедта. Повечето мъже и жени биха я обвинили за това, което причинява на съпруга си. Вие как бихте постъпили в такава ситуация?

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През седмицата ще получавате положителна енергия от звездите. Ще имате успехи както в работата (бизнеса), така и на любовния фронт. Особено след 20-ти, когато Слънцето преминава във вашия знак започва период, наситен с емоции, чувства, любов и вътрешна хармония. Избягвайте да вземате прибърза...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Абонирам се за вестник "Лична драма":

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи