Брой 27 07.VII-13.VII. 2020

В света на известните:

Кайли и Кендъл Дженър не искат да платят на служителите си

Скандалите не са нещо необичайно за клана Кардашиян. Сестрите в семейството винаги са в епицентъра на събитията, но това рядко ги притеснява и обикновено увеличава още повече популярността им, независимо дали се говори лошо, или добро за тях.


След като списание Forbes оспори статута на „най-млад милиардер в света“ на Кайли Дженър, сега най-малката сестра от семейство Кардашиян влезе в ролята на безскрупулен работодател. Този път обаче бе замесена и сестра й Кендъл.


Двете сестри Дженър тъкмо издадоха своята модна колекция Kendall+Kylie SS20, но се оказва, че момичетата не плащат на служителите си във фабриката.Много от поръчките им бяха отменени през месец март, по очевидни причини – пандемията засегна всички сектори. Но по това време фабриката все пак бе успяла да изпълни част от заявките. Работниците в шевните магазини обаче все още не са получили заплащане за своята свършена работа.


Хората от платформата Diet Prada, които постоянно следят за нередности в модния свят и ги изобличават без никакви скрупули, алармираха за тази ситуация. Според тях всички служители в шевните фабрики са твърде често в най-уязвимите позиции. Те не само не получават добри условия за своята работа, но и трудът им е изключително ниско заплатен. А тази реалност е факт още преди пандемията.Сестрите Дженър все още не са коментирали случая. Но в общия си бизнес двете са допуснали не една или две грешки. Спомнете си, че срещу тях бе заведено дело през 2018 г., защото двете използваха за принтове в колекцията си лицата на музикални икони като Тупак, Ноториъс Би Ай Джи, The Doors и др., без позволение и без съображение с каквито и да било авторски права.
Изтпчник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – В професионалната област предстои напрегнато време. Възможни са както успехи, така и проблеми. Вие сте самоуверени, твърдо отстоявате интересите си, но лесно можете да си създадете врагове и недоброжелатели. Нетърпението и безпокойството могат да доведат до грешни решения. Желанието да се пос...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи