Брой 21 26.V-01.VI. 2020

Животът какъвто е:

Как да накарам дъщеря си да проумее, че е още рано да създава семейство

На този свят няма човек, който да обичам повече от дъщеря си Ева. Докато баща й скиташе от жена на жена, аз я отгледах сама и без ничия помощ. Стараех се да й осигуря всичко, от което има нужда и да направя от нея достоен и възпитан човек. Улисана в грижи за насъщния, така и не забелязах кога Ева порасна и се превърна в красива млада жена. Преди известно време Ева ми призна, че има приятел, към когото има сериозни намерения. Щастлива от блясъка в очите й, я помолих да доведе любимия си на гости. Захари ми хареса от пръв поглед: отлично възпитан, образован, с добри обноски.


По време на вечеря ми направи приятно впечатление уважението, с което се отнася към мен. Разделихме се с добри чувства един към друг. С надеждата, че именно той ще ми бъде зет, започнах да кроя планове за бъдещата сватба. За съжаление чувствата на дъщеря ми се оказаха непостоянни и само след месец си намери нов приятел. Велизар е разведен, с малко дете, далеч от възпитанието на Ева. Така и не разбрах с какво точно я е впечатлил. Тя е още млада, трябва първо да стъпи на краката си и после да мисли за деца, а и аз не съм готова да стана баба, при това на чужди внуци. Дано се вразуми навреме и да си намери нормален младеж, с който да създаде семейство.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи