Брой 33 13.VIII-19.VIII. 2019

Животът какъвто е:

Как да погледна съпруга си в очите, когато знам, че нося дете от друг мъж

Само до преди една година бях една щастлива майка и съпруга. С мъжа ми сме типичното средностатистическо семейство и притежаваме собствено жилище и кола. За съжаление съдбата реши да ме изправи пред сериозно изпитание. Неотдавна започнах работа като счетоводител в частна фирма. Атмосферата ми харесваше, колегите са приятни и може би и досега всичко щеше да е наред, ако не бях срещнала мъжа, който преобърна целия ми свят. Чувала съм, че има хора, които се влюбват от пръв поглед. Не вярвах в това, докато не се запознах с Валентин. Красив, очарователен и интелигентен човек - изключено е да не го забележиш. Първото нещо, което ми направи впечатление, е, че нямаше пръстен на ръката си. Вече не можех да мисля за работа - цялото ми внимание беше съсредоточено върху него. Много скоро двамата разменихме телефоните си и започнахме да си общуваме приятелски.


Месец по-късно с Валентин станахме любовници. Обзета от сляпа страст, забравих, че имам дете и съпруг. Единственото, което ме интересуваше, беше личният живот на любимия ми. Дебнех го в социалните мрежи, дори понякога го проследявах къде и с кого излиза. В интерес на истината, дълбоко вярвах, че някой ден ще се оженим. Все пак звездите се женят и развеждат по няколко пъти, защо и ние, обикновените хора, да не потърсим своето щастие? Но веднъж, когато отидох на работа, колегите ми съобщиха, че Валентин е в командировка. Въпреки че упорито му звънях му телефона, той не отговаряше. След няколко дни се почувствах много зле: повръщах и ми се виеше свят. Помислих, че е на нервна почва, но медицинските резултати показаха, че съм бременна.


Новината ме завари неподготвена. Чудех се как ще погледна съпруга си в лицето, знаейки, че нося дете от чужд мъж. Всъщност дълбоко в себе си намирах оправдание за изневярата си, защото от дълго време мъжът ми ме отбягваше в леглото. Не ме зачиташе като жена. Спря да ме ухажва и да ми дарява любов и нежност. Интересува се само от работата си и може би затова потърсих утеха в ръцете на друг. Но най-обидното е, че когато Валентин разбра за бременността ми, внезапно изтърси, че е женен. Заплаши ме, че ще ме злепостави пред колегите, ако разкрия, че двамата сме имали интимна връзка. Сега се чудя какво да правя. Взех си отпуск по болест и обмислям варианта за аборт. От друга страна не искам да отнем живота на едно невинно същество. Моля ви, помогнете ми да намеря верния път.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи