Брой 33 13.VIII-19.VIII. 2019

Любов и секс:

Как да преживееш Свети Валентин, когато си необвързана

Да, Свети Валентин е отново тук. Един толкова противоречив празник - харесван от едни и мразен от други.


Едва ли ни трябва само един ден в годината, който да е посветен на любовта. Тя трябва да бъде показвана ежедневно с всичко онези малки жестове, които казват "Обичам те" без никакви думи.


Свети Валентин е празникът на влюбените и хората смятат, че имат право да го честват само, когато имат половинка до себе си, но това изобщо не е така.


v

Снимка: Thinkstock


Ако си необвързана на този 14-ти февруари далеч не означава, че трябва да бъдеш тъжна, да потънеш в самосъжаление, да гледаш сама романтични филми в компанията на купа със сладолед и 3,4 шоколада.


Ето няколко идеи, които ще превърнат необвързания Свети Валентин в страхотно забавление!


Излез с момичетата

Не ти трябва мъж, за да излезеш навън на 14-ти февруари. Събери най-добрите си приятелки, нагласете се и си направете женска вечер. Навън в някой клуб, любим ресторант или пък дискотека - опциите са много, а доброто прекарване е гарантирано.


v

Снимка: Thinkstock


Замини на пътешествие

Отиди на някое непознато място за Деня на влюбените. Може да е друг град, а защо не е и друга държава (ако се чувстваш достатъчно смела). С приятелките ти може да си организирате мини бягство от реалността, което ще помните винаги.


v

Снимка: Thinkstock


Направи нещо щуро

Скок с бънджи? Урок по танци на пилон? Може да избираш между десетки преживявания, които са на ръка разстояние и ще вдигнат адреналина ти на макс.


v

Снимка: Thinkstock


Поглези се

Отдели вечерта на разкрасителни процедури. Отиди на маникюр, фризьор или козметик. Може да посетиш някой СПА център с приятелките си


v

Снимка: ThinkstockИзточник: edna.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи