Брой 43 23.X-29.X. 2018

Любов и секс:

Как да разпознаете сродната си душа?

Какво всъщност означава „сродна душа“? Това са един или повече хора, с които имате необяснима и дълбока връзка, която не прилича на нищо, което сте преживявали с друг.


Понятието най-често се разглежда в смисъла на романтичен партньор. По какво да разберем дали сме срещнали своята сродна душа? Ето кои са основните качества, които са задължителни за такъв партньор.


Разбират ви на по-дълбоко ниво

Сродните души често се чувстват така, сякаш се познават от много по-дълъг период, отколкото в действителност. Те често притежават познание един за друг, без да са говорили за това. Възможно е да имат необяснима връзка, каквато нямат с други хора, тя не може да се обясни.


Това е човекът, който харесва и най-странните ви черти.


Това е лесно, защото сте толкова силно свързани, че не можете да си представите да не се съобразявате помежду си в ежедневието. Това е различно от желанието към някого, което отслабва с течение на времето. Това е обвързване на по-дълбоко ниво.


Можете да ги предизвикате, без страх, че ще спрат да ви обичат

Сродните души винаги ще имат най-добрите намерения към вас. Те ще намерят начин да направят това, което най-много искате, и да ви предложат възможност да станете най-добрата версия на себе си.


Това няма да навреди на самочувствието ви, тъй като ще го направят по начин, който ще разберете и няма да ви засегне.


Източник и снимка: tialoto.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да „вадите горещи въглени от огъня“. Ще сте натоварени със сериозни проблеми, с помиряване на конфликти между роднини, с търсене на „изгубеното щастие“ за някой от кръга ви приятели. Изпитанията, премеждията и всички т...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи