Брой 29 17.VII-23.VII. 2018

Любов и секс:

Как да разпознаете сродната си душа?

Какво всъщност означава „сродна душа“? Това са един или повече хора, с които имате необяснима и дълбока връзка, която не прилича на нищо, което сте преживявали с друг.


Понятието най-често се разглежда в смисъла на романтичен партньор. По какво да разберем дали сме срещнали своята сродна душа? Ето кои са основните качества, които са задължителни за такъв партньор.


Разбират ви на по-дълбоко ниво

Сродните души често се чувстват така, сякаш се познават от много по-дълъг период, отколкото в действителност. Те често притежават познание един за друг, без да са говорили за това. Възможно е да имат необяснима връзка, каквато нямат с други хора, тя не може да се обясни.


Това е човекът, който харесва и най-странните ви черти.


Това е лесно, защото сте толкова силно свързани, че не можете да си представите да не се съобразявате помежду си в ежедневието. Това е различно от желанието към някого, което отслабва с течение на времето. Това е обвързване на по-дълбоко ниво.


Можете да ги предизвикате, без страх, че ще спрат да ви обичат

Сродните души винаги ще имат най-добрите намерения към вас. Те ще намерят начин да направят това, което най-много искате, и да ви предложат възможност да станете най-добрата версия на себе си.


Това няма да навреди на самочувствието ви, тъй като ще го направят по начин, който ще разберете и няма да ви засегне.


Източник и снимка: tialoto.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен това ще бъде седмица, в която ще се концентрирате към стриктното изпълнение на вашите планове и задачи.Сега обстоятелствата ще работят във ваша изгода и вие ще трябва максимално да се възползвате от тях.Вероятно точно през тази седмица ще направите важни планове ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи