Брой 50 10.XII-16.XII. 2019

Необяснимо:

Как да се отървем от лошата карма?

Казват, че онова, което правиш, мислиш и говориш, се връща обратно при теб. Човек плаща за грешките си, но и бива възнаграден за добрите дела, които е извършил безкористно. Това се нарича карма. Затова трябва да бъдеш добър и справедлив. Понякога кармата не зависи от нас.


Ако ни преследват несполуки, те може да са резултат от минали грешки на родителите ни или наши собствени, извършени в минал живот. Ключът към щастието е да изчистим лошата си карма. Как да стане това? Ето няколко начина за премахване на лошата карма:


1. Вземете един лист и напишете всички неща, за които сте благодарни. Закачете го на стената, на хладилника или на друго място, където да го виждате непрекъснато и да се зареждате с необходимата доза позитивизъм всеки ден.


2. Простете на враговете си – и на всички, които са ви наранили някога. Може да го изразите с думи, но да запазите написаното. Просто да излейте чувствата си върху лист хартия.


3. Поискайте прошка от онези, които сте наранили в даден момент – направете същото като в точка 2, но разменете местата на подателя и получателя.


4. Правете добро – дайте монети на нуждаещ се, купете храна, поздравете, усмихнете се на някого, изкажете възхищението си към уличния музикант. Правете добро под всякаква форма.


5. Намерете себе си – за целта може да ви помогне медитацията. Открийте вътрешен мир и баланс, който да ви накара да се почувствате духовно извисени.


6. Бъдете състрадателни – помагайте, ако е по силите ви. Поставете се на мястото на хората. Научете се да виждате проблема от различни гледни точки и да давате адекватни съвети и решения.


7. Не прибързвайте с изводите за хората около себе си – най-напред ги опознайте, разберете тяхната история, поставете се на тяхно място и чак тогава направете избор.


8. Отвръщайте на нападките с любов – образно казано. Не отмъщавайте, ако някой се опита да ви нарани, спъне или попречи да осъществите своя цел. Бъдете позитивни и не наранявайте хората, дори те са опитват да наранят вас.


Любовта, която давате ще се върне при вас. Помислете за кармата преди да правите каквото и да било.Източник и снимка: sanovnik.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Мнозина ще почувстват скука и недоволство от текущата си работа. Старайте се да не сте разсеяни, защото това може да ви създаде проблеми. Пазете се да не изгубите важна информация. Бъдете внимателни със своя нрав и не се дразнете от нищо. Отношенията с колегите и особено с шефовете могат да с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи