Брой 8 19.II-25.II. 2019

Емоции:

Какви черти трябва да притежава човек, за да го харесват

Смятате, че е достатъчно да имате спортно тяло и живо чувство за хумор, за да се харесате на околните? Не е точно така.


Най-привлекателните черти са позитивното отношение, балансираната екстравертност и увереността в себе си, доказаха британски учени. За тяхното откритие съобщава The Daily Mail.


Тези черти ви правят атрактивен не само за противоположния пол, но и за всички около вас. Позитивното отношение към живота помага да привлечете около себе си подходящи хора. Известно е също така, че оптимистите живеят по-дълго и при тях като че ли всичко се подрежда от само себе си и то по най-добрия начин. И това вероятно ги прави и по-привлекателни и по-търсена компания за социален живот.


Балансираната екстравертност позволява на човек да се представи в най-добра светлина в обществото. Той изглежда щастлив и готов да открива нови хоризонти и възможности.


Увереността в собствените сили е важно предимство. Така твърдят психолозите. Според тях това е най-привлекателната черта, защото в компания с такъв човек околните се чувстват най-комфортно. От друга страна увереният човек бързо повишава своя социален статус.


Мона Василева

Източник и снимка: noviteroditeli.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Почти идеално време да се ангажирате с подготовката и изпълнението на сериозни планове в професионалната област. Ще започнете ново дело, разчитайки на познанията и опита, придобит по-рано. Неприятности ще имате, само ако действате безразсъдно. Освен това трябва да оставите емоциите и да устои...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи