Брой 46 12.XI-18.XI. 2019

Любов и секс:

Какво може да разберете за него само от една целувка?

Първата целувка с потенциален нов партньор може да бъде много вълнуваща, или пък не. Ако си представим положителния сценарий, след нея ние се гледаме с блясък в очите, леко се усмихваме, а може би целувките са продължили по шията... Всяко едно от тези неща е показател за нещо. Само една целувка може да ни разкрие много за него. Вижте какво.



Дали има химия между вас

Химията между двама души се усеща с поглед, с присъствие, с целувка. Тя е нещо, което не може да се опише с думи. Когато устните ви докоснат тези на партньора ви, вие веднага усещате дали искате този миг да продължи, да повторите целувките възможно най-скоро. Ако се почувствате разочаровани, то най-вероятно между вас няма химия, защото тя се усеща от първия миг.



Дали той ще е добър в леглото

Обикновено се смята, че първата целувка между двама души може да подскаже много за евентуалната връзка помежду им, включително и това какъв секс ги очаква. Това е така, защото техниката на целуване, на един следващ етап се прилага и в спалнята. Ето защо обръщаме внимание не само на допира на устните на партньора и неговата игра с език, но и на това как се движат ръцете му, как докосва, обгръща. Ако той ангажира цялото си тяло, докато ви целува, вероятно ще бъде така активен и в спалнята.



Доколко партньорът ви е уверен

Това как той подхожда по време на първата целувка, подсказва за нивото на доверие. Увереният мъж знае какво прави и ако и вие се почувствате по този начин докато го целувате, знайте че това важи и за двама ви.



Дали той е добър слушател

Когато се целуваме, ние си изпращаме с партньора знаци, които подсказват за това колко физически близки искаме да си бъдем в този момент, какво ни харесва и какво не. Ако той взима под внимание знаците, които му изпращате, това е добре, защото най-вероятно той ще обръща внимание на нуждите във връзката ви, ще е добър слушател и ще е готов на компромиси.



Как ще се развият взаимоотношенията ви

Целувката издава привличане, но тя не е непременно знак за сериозни взаимоотношения. Има някои неща след първата целувка, върху които си заслужава да помислите. Дали той бързаше или действаше бавно и чувствено? След тази целувка искахте ли още целувки? Представяте ли си бъдещето заедно?



Източник и снимка: az-jenata.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Първата половина на седмицата е много енергична и противоречива. Интуицията ще ви подскаже какви материални проблеми трябва да решите и кои ще се окажат просто загуба на време. Важна среща или отговорни преговори има риск да се провалят в последния момент или да не бъдат успешни. Вторник е яс...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи