Брой 50 11.XII-17.XII. 2018

В света на известните:

Какво се крие зад успешния брак на Хелън Мирън

Хелън Мирън се радва на щастлив дългогодишен брак с Тейлър Хакфорд и тайната, според нея, е в нещо много простичко и прозаично. А именно – храната.73-годишната актриса е категорична, че тя има много важна роля в отношенията им.


„Връзката ни започна с вкусна храна и голямо количество водка. Имаме дълъг и щастлив брак и храната има огромно значение. Тя може да е както много чувствена, така и да служи за лепило, което да държи двама души заедно“, каза Мирън.


Преди време тя разкри, че двамата не си падат по романтиката и очевидно са я заменени с храна. „Бих била ужасена, ако Тейлър ми изпрати картичка за Свети Валентин. Та ние често забравяме за рождените си дни! Не се засипваме с романтични подаръци и това ми харесва“, заяви Хелън Мирън.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще бъдете заредени с много оптимизъм и надежда за положителни събития и успехи. Преди всичко вниманието ви ще бъде насоченовъв финансов план, където ще имате възможност да се зарадвате на реални резултати и успехи.През тази седмица може да полу...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи