Брой 14 07.IV-13.IV. 2020

Емоции:

Късно ли е да ти кажа, че те обичам

Понякога не разбирам как работят сърцата ни. Веднага щом се прибереш, усещаш липсата на някого. Когато се влюбиш, си мислиш за свободата. Изглежда така, сякаш сърцето е нерешително, не знае какво иска, а открие ли нещо желано, се съмнява. Мислех си, че знам какво желая, но сърцето ми не беше на същото мнение.


То ме обърква в сънищата ми. Праща ме на места и при хора, от които искам да избягам. Сърцето гледа на света по различен начин. Всеки път, в който погледна навън, си спомням за теб. Не е честно. Чудя се дали е прекалено късно да ти кажа как се чувствам, или да го направя. Времето навън ми напомня за нас и за щастието, на което се наслаждавахме.


Прекалено късно ли е или мога да ти кажа, че все още пазя плюшените играчки, които ти ми подари? Парфюмът ти още е по тях. Пазя снимките ни и ти пиша писма. Писма, които така и няма да изпратя. Прекалено късно ли е да ти кажа колко ми липсваш и как се чувствам без теб? Сърцето ми все още си играе с мен, напомняйки ми какво изгубих.


То ми напомня, че все още имам нужда от любов, макар и да съм щастлива сама. За съжаление, то винаги търси това, което няма. Винаги бърза. Днес си мислех за теб и се зачудих: Късно ли е да ти кажа "Обичам те"? Колкото и да бягам, все се връщам към теб, надявайки се. Чудя се дали е прекалено късно да ти кажа, че си любимата ми грешка. Грешка, която бих допускала отново и отново.Източник и снимка: dama.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вие сте в добра физическа форма, но има много задачи и отговорности, които трябва да бъдат изпълнени. Не прекалявайте с работата, защото това може да доведе до преумора. Венера и Марс ви помагат ви да изразявате по-лесно идеите и възгледите си, да кажете как се чувствате и какво ви притеснява...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи