Брой 50 10.XII-16.XII. 2019

Разтърсващи драми:

Късно осъзнах, че мъжът, на когото подарих сърцето си, ме е използвал за егоистични цели

Преди една година почина баща ми. За мен това беше най-трудният период в живота ми. Изпаднах в депресия, заключих се в апартамента и дни наред не допусках никой до себе си. Три месеца по-късно, докато безцелно обикалях по тъмните улици на града, се запознах с Ивайло. Благодарение на него и грижите му, си възвърнах желанието да живея. С времето двамата се влюбихме силно един в друг и не след дълго той ми предложи да стана негова съпруга. Естествено, приех. Оставаха няколко дни до сватбата, когато Ивайло ме помоли за помощ. Оказа се, че спешно се нуждаел от голяма сума пари, за да реши проблеми, свързани с бизнеса му.


От баща си имах в наследство два апартамента, които продадох, а парите от продажбата дадох на годеника си. След като получи средствата, Ивайло заяви, че му се налага да замине по работа в чужбина. На следващия ден обаче телефонът му беше изключен. Изминаха три месеца, а той така и не се върна. Ужасно обидно е да осъзная, че мъжът, на когото подарих сърцето си, просто ме е използвал за егоистични цели. В крайна сметка искрено го обичах и напълно му се доверих. Ето каква е цената, че си позволих да се влюбя. За съжаление загубих цялото си наследство и сега живея на квартира. Щеше да бъде много по-добре, ако никога не бях го срещала.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Мнозина ще почувстват скука и недоволство от текущата си работа. Старайте се да не сте разсеяни, защото това може да ви създаде проблеми. Пазете се да не изгубите важна информация. Бъдете внимателни със своя нрав и не се дразнете от нищо. Отношенията с колегите и особено с шефовете могат да с...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи