Брой 38 19.IX-25.IX. 2017

В света на известните:

Кейти Холмс и Джейми Фокс разкриха връзката си

Кейти Холмс и Джейми Фокс най-после бяха заснети заедно. Актьорите бяха снимани да държат за ръце, разхождайки се на плажа в Малибу. Слуховете за тяхната връзка се появиха още през 2013 година, когато бяха видени да флиртуват по време на благотворителна вечеря. Те обаче категорично отричаха да има нещо помежду им. И въпреки че папараците не спряха да ги следят, така и не успяха да докажат връзката им.


Сега става ясно, че тази прекалена дискретност от тяхна страна не е била просто „пазене на личното им пространство“, а клауза от бракоразводния договор на Кейти с Том Круз. След развода им тя е получила 50 милиона долара, за да няма публични отношения с друг мъж в продължение на 5 години. Това споразумение е изтекло в края на юли и сега очакваме Кейти и Джейми да се появяват все по-често заедно.


Източник и снимка: http://eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен тази седмица може да ви изненада със събитие, което да има връзка с човек, с когото имате близки отношения. В някои случаи това може да има връзка с бъдещо майчинство или с раждането на дете. Изненади през седмицата ще има в града или селото, където живеете или в...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Кое във вестника предпочитате да четете?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи