Брой 8 20.II-26.II. 2018

В света на известните:

Кейти Холмс и Джейми Фокс разкриха връзката си

Кейти Холмс и Джейми Фокс най-после бяха заснети заедно. Актьорите бяха снимани да държат за ръце, разхождайки се на плажа в Малибу. Слуховете за тяхната връзка се появиха още през 2013 година, когато бяха видени да флиртуват по време на благотворителна вечеря. Те обаче категорично отричаха да има нещо помежду им. И въпреки че папараците не спряха да ги следят, така и не успяха да докажат връзката им.


Сега става ясно, че тази прекалена дискретност от тяхна страна не е била просто „пазене на личното им пространство“, а клауза от бракоразводния договор на Кейти с Том Круз. След развода им тя е получила 50 милиона долара, за да няма публични отношения с друг мъж в продължение на 5 години. Това споразумение е изтекло в края на юли и сега очакваме Кейти и Джейми да се появяват все по-често заедно.


Източник и снимка: http://eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица очаквайте непланирани и неочаквани събития в любовния си живот. Сега много неща могат да ви озадачат, объркат или да ви изпълнят в очакване за специално събитие: новина или телефонен разговор с любимия човек. Не правете собствени догадки или ин...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесва ли последната страница във в. "Лична драма" - КАЛЕЙДОСКОП?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи