Брой 47 21.XI-27.XI. 2017

В света на известните:

Кейти Холмс и Джейми Фокс разкриха връзката си

Кейти Холмс и Джейми Фокс най-после бяха заснети заедно. Актьорите бяха снимани да държат за ръце, разхождайки се на плажа в Малибу. Слуховете за тяхната връзка се появиха още през 2013 година, когато бяха видени да флиртуват по време на благотворителна вечеря. Те обаче категорично отричаха да има нещо помежду им. И въпреки че папараците не спряха да ги следят, така и не успяха да докажат връзката им.


Сега става ясно, че тази прекалена дискретност от тяхна страна не е била просто „пазене на личното им пространство“, а клауза от бракоразводния договор на Кейти с Том Круз. След развода им тя е получила 50 милиона долара, за да няма публични отношения с друг мъж в продължение на 5 години. Това споразумение е изтекло в края на юли и сега очакваме Кейти и Джейми да се появяват все по-често заедно.


Източник и снимка: http://eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица ви предстои „голямо чистене“ на безперспективни планове или отношения. Ще имате достатъчно кураж за подобни кардинални решения и действия.Мнозина ще очакват пратка или документ от друго населено място. Някои ще изпратят Коледен колет с подаръци ...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Какво най-често гледате по телевизията?

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи