Брой 3 15.I-21.I. 2019

В света на известните:

Кое е новото гадже на Дженифър Лорънс

Дженифър Лорънс наскоро призна, че трудно се е възстановила след края на връзката си с режисьора Дарън Аронофски. Двамата бяха заедно около година и предполагаемата причина за раздялата им беше голямата разлика във възрастта – 21 години.


Е, Лорънс явно няма да има подобен проблем с новия си приятел, защото той е само с 6 години по-голям от нея. Става въпрос за Кук Марони, директор на нюйоркската галерия Gladstone. Близка приятелка на актрисата, която ги е запознала, твърди, че тя и галеристът са заедно едва от няколко седмици, но се забавлявали много добре заедно. Били обаче изключително предпазливи и затова избягвали да се появяват там, където могат да бъдат снимани.


Сред бившите мъже на Лорънс са музикантът (и бивш съпруг на Гуинет Полтроу) Крис Мартин, с когото бяха заедно през 2014, и актьорът Никълъс Холт – от 2012 до 2014, с когото игра в поредицата „X-Men”.


Кук Марони


С Дарън АранофскиИзточник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Тази седмица е по-добре да не се поддавате на съмненията и да не се опитвате да промените това, което не можете да контролирате. По-добре е да пестите енергия и да се подготвяте за важни събития, които предстоят да се случат. Много е важно да бъдете предпазливи, да не бързате да вземате решен...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи