Брой 25 19.VI-25.VI. 2018

В света на известните:

Кое е новото гадже на Дженифър Лорънс

Дженифър Лорънс наскоро призна, че трудно се е възстановила след края на връзката си с режисьора Дарън Аронофски. Двамата бяха заедно около година и предполагаемата причина за раздялата им беше голямата разлика във възрастта – 21 години.


Е, Лорънс явно няма да има подобен проблем с новия си приятел, защото той е само с 6 години по-голям от нея. Става въпрос за Кук Марони, директор на нюйоркската галерия Gladstone. Близка приятелка на актрисата, която ги е запознала, твърди, че тя и галеристът са заедно едва от няколко седмици, но се забавлявали много добре заедно. Били обаче изключително предпазливи и затова избягвали да се появяват там, където могат да бъдат снимани.


Сред бившите мъже на Лорънс са музикантът (и бивш съпруг на Гуинет Полтроу) Крис Мартин, с когото бяха заедно през 2014, и актьорът Никълъс Холт – от 2012 до 2014, с когото игра в поредицата „X-Men”.


Кук Марони


С Дарън АранофскиИзточник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен през тази седмица една загуба свързана с близък човек ще ви изненада и то не само вас.ИЗбягвайте да споделяте своите професионални или лични дела извън дома си, защото едно определено събитие ще провокира един злонамерен интерес към вашите дела. Поради тази причи...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи