Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2023

Емоции:

Когато дариш един мъж с дъщеря, ти го даряваш с любовта на живота му!

Когато дариш един мъж с дъщеря, ти го даряваш с малка топка любов, която той ще обича безкрайно, без значение от грешките, които прави!


Когато дариш един мъж с дъщеря, ти го даряваш с най-голямата любов на живота му, безрезервна и чиста!


Когато дариш един мъж с дъщеря, ти му даваш стимул да продължи напред. Даваш му най-важната причина да се събужда сутрин и да бъде най-добрия пример за дъщеря си!


Related image


Когато дариш един мъж с дъщеря, ти му даваш една нова любов, която той не е изпитвал до този момент. Любов, която не се гради на пари, слава, красота или интереси.


Когато дариш един мъж с дъщеря, ти му даваш някого, на когото той много трудно може да каже “не”. Даваш му малко момиченце, което има частичка от сърцето му и я е сграбчило между пръстчетата си още в деня, в който се е родило.


Когато дариш един мъж с дъщеря, ти го учиш на това колко са важни розовите рокли, гримовете и дрешките. Показваш му колко е трудно да отгледаш момиченце!


Когато дариш един мъж с дъщеря, ти го правиш човека, който иска да даде пример на дъщеря си, и който иска да види в бъдещия си зет.


Когато дариш един мъж с дъщеря, ти му даваш безкрайна енергия от любов, която той да изгради като личност и подготви за суровия свят, в който живеем.


Когато дариш един мъж с дъщеря, това, което наистина му даваш е някой, за когото той ще иска да бъде модел за подражание. Някой, който да бъде горд с него. Защото дори и без никакво старание, той вече се чувства достатъчно горд да бъде нейн баща.


Когато дариш един мъж с дъщеря, ти го научаваш на нежност и чувствителност… ти го даряваш с две малки очички, които могат да го разстопят за секунди!


Когато дариш един мъж с дъщеря, ти му правиш най-красивия подарък, за който човек може да си мечтае.


Когато дариш един мъж с дъщеря, ти му предоставяш честта да усети най-великия момент за един татко… моментът, в който тя ще те нарече “ТАТЕ”.Източник и снимки: zodiakalen.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи