Брой 21 26.V-01.VI. 2020

Емоции:

Когато никой не ви обича…

Когато никой не ви обича, доколкото е невъзможно да се живее без поне малко споделена любов, влюбете се в себе си!


Застанете пред огледалото. Колко са хубави очите, устните, погледът, шията, косите… Колко добре ще изглеждат краката в подходящи обувки, а една модерна прическа така ще ви отива!…

Наистина талията би могла да бъде по-тънка, ръцете no-изящни, шията по-горда, кожата по-нежна, погледът по-открит…


А нима е трудно да се постигне?


Липсвал е само стимулът — любовта!

Но вече и нея я има!


От този, в когото се влюбвате, не е възможно да се скриете. Той ви наблюдава и вие се изправяте; от това фигурата става по-стройна, походката – по-грациозна. Не искате да ви вижда в лошо настроение – и вие се усмихвате на хората. Знаете, че ви харесва добре облечена – и се обличате с вкус.


Вие трябва да се харесате на себе си,

но само красивата външност не е достатъчна. Не е възможно да се обича некултурен или глупав човек – по-често посещавайте театър, концерт, изложби. Вече четете така, че прочетеното да ви обогатява. Започвайте да се интересувате от хората, да говорите с тях, да общувате, да ги защитавате и им помагате. Нали когато останете насаме и си припомните всичко, трябва още повече да се обикнете за своята справедливост, честност, достойнство и смелост.


Благородната роля е и най-благодарната!

Заради любимия човек трябва да живеете дълго и да бъдете винаги здрави. Дори концертните програми вече не гледате полуизтегнати от дивана, а танцувате, което в известна степен заменя курса по аеробика.


Какво чудесно чувство е любовта! Как преобразява тя човека! Как за толкова кратко време те превръща в деен, устремен, благороден, добър, отзивчив, справедлив, жизнерадостен, приятен и усмихнат човек!


Тя поражда красивия стремеж

да се показваме пред любимия и пред света с най-хубавите страни от своя характер и да потискаме всички лоши черти и наклонности. Как изостря ума и сетивата, колко наблюдателни, съобразителни и находчиви ни прави!
И вие скоро ще доловите, че един от онези, които и вие харесвате, ви обича.


И тогава преставате да бъдете влюбени в себе си.
Завиждам на този човек – защото всичко, с което ЛЮБОВТА КЪМ СЕБЕ СИ ви е обогатила, му принадлежи!Източник и снимка: jenatadnes.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – През тази седмица ще положите много усилия в работата, ако обаче сте решителни и креативни, резултатът със сигурност ще зарадва. Сега е по-добре да мислите по-малко за покупки и придобивания, в противен случай бюджетът ви може да се пропука по шевовете. Опитайте се да защитите възгледите си п...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи