Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2020

Животът какъвто е:

Когато разбра, че ще се женя, майка ми измисли коварен план, за да ме раздели с любимата

Аз съм почти на 30 години, а все още живея с майка ми. Тя е тази, която цял живот е решавала съдбата ми: в коя гимназия ще уча, какво да облека, с кого да дружа... В училище нямах приятели заради непрекъснатия й контрол, в университета историята се повтори. Записах специалност, която не харесвам, започнах нелюбима работа пак по нейно настояване. Моите желание и мечти не бяха важни за нея. Майка ми е силна и властна жена, много богата, а аз съм единственото й дете.


Не познавам баща си. Мама никога не ми е говорила за него и ми се струва, че ме е родила, за да не бъде сама в живота. Когато навърших 25, уморен от вечния й надзор, избягах в чужбина. Не взех нищо със себе си, освен личните си документи. Няколко месеца по-късно тя ме откри и нае хора да ме върнат обратно. Отказах да се прибера. Най-накрая живеех живота, за който мечтаех. Имах прекрасна работа, намерих си приятели, а и наскоро бях открил любовта в лицето на моя колежка, за която смятах да се оженя. Научавайки за бъдещата сватба, майка ми направи коварен план, за да ме раздели с любимата.


Един ден тя ми се обади и разплакана каза, че са й открили рак. Когато разбрах за зловещата диагноза, веднага се прибрах у дома. Разбира се, годеницата ми дойде с мен. Знаех, че майка ми няма да я хареса и все пак се надявах, че с времето може да се е променила. Но както се оказа по-късно - "Вълкът козината си мени, но нрава - не". Веднъж мама покани на гости момичето, в което бях влюбен в гимназията и пред очите на любимата ми се опитваше да ни сближи отново.


Оттогава тези срещи станаха редовни. В крайна сметка годеницата ми не издържа и ме напусна. Не можах да я последвам, защото след броени дни трябваше да оперират мама. Представете си изненадата ми, когато в уречения ден разбрах, няма нужда от операция и като цяло майка ми е здрава. Сега тя ме убеждава да не си тръгвам, притиска ме, че може да се разболее всеки момент. Не искам да я изоставям, но чувството, че ме манипулира толкова грозно, не ме напуска. Не знам какво да правя.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи