Брой 33 13.VIII-19.VIII. 2019

Необяснимо:

Кой изпраща уроците на душите?

Но кой дава тези уроци на нашите души? Понякога това е нашето Висше Аз, което ни принуждава да се справим със ситуации, които сме пренебрегнали или се опитваме да избегнем.


Понякога това е възнесен учител, който дава уроци, които душите ни са готови да научат. Целта на господаря е да тества и укрепва душата ни и да ни помага да се научим да бъдем добродетелни във всичките си отношения.


Важно е обаче да запомним, че никога не ни се дава повече, отколкото можем да се справим и че целта на всеки тест е да ни помогне да постигнем напредък по нашата духовна пътека.


Духовното израстване и изцеление вървят ръка за ръка. Много от посвещенията, които получаваме, са свързани с балансираща карма, с подобряване на нашето благосъстояние на психологическо ниво, както и с изцеление на нашето вътрешно дете (душа).


Повечето от нас носят емоционален багаж – не само от този живот, но и от предишни животи. Не е добре да се опитвате да избягваме кармата си или да обвиняваме другите за всяко предизвикателство, пред което сме изправени, или за каквато и да било затруднение, в което може да се окажем.


Ролята на жертвата помага на никой. Ти идваш да живееш в този физически свят, за да балансираш, да овладееш своята карма и да разшириш душата си. Така че, прегърнете всеки проблем, който идва по пътя ви и се справяте искрено и с любов.


Уверете се, че извеждате най-добрите си мисли и намерения за намиране на решение. Задръжте негативното отношение и бъдете готови да разберете какво е наистина важно за вашия духовен растеж и какво не.


Станете наблюдател на твоя живот и никога не съдете. Не забравяйте също така, да прощаващ на себе си и на другите във всяка трудна ситуация.


Кармата ни бута и дърпа и докато не я преодолеем непрекъснато създава нови възможности за нас, за да овладеем всеки от нашите уроци.


Ако гледаме на нашите кармични уроци като благословии, те могат да ни мотивират да дадем прошка, вместо да обвиняваме, да сме добри, а не жестоки.


Ако сте готови да разрешите вашата карма и да поемете напред по пътя на самоувереност, ви каня да говорите вашата власт. Ето едно утвърждение, което можете да използвате :


Избирам да освободя моята карма, да преодолея ограниченията си и да простя на всички, които са ме наранили. Избирам любов и вяра пред страха и омразата. Готов съм да участвам в съвместното създаване на небето на земята.


Поемам пълната отговорност за енергията, която давам, както и за енергията, която получавам. Аз съм обичан безусловно и обичам другите безусловно.


Избирам да разкъсам веригите, които ме държаха в енергичната вълна на съпротива. Аз съм свободен да се разширявам. Готов съм! Аз съм господар на собствената си карма!
Източник и снимка: quizshow.online

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи