Брой 33 13.VIII-19.VIII. 2019

Любов и секс:

Кои жени са засегнати от „синдрома на лекото поведение“

Британски учени от университета в Есекс описаха феномен, който се превежда като „синдром на лекото поведение“ и е присъщ на определен тип жени. Резултатите от проучването публикува Daily Mail.


Според учените от синдрома страдат тези жени, при които половото съзряване е закъсняло.То се дължи на индивидуални особености в развитието на женския организъм. Влияние оказват и външни фактори като родителското възпитание и ученическият живот.


Тези момичета, при които половото съзряване е закъсняло, обикновено проявяват така наречения синдром на „лекото поведение“, обясняват учените. Повечето от тях, за разлика от връстничките си, признават, че са имали твърде по разкрепостен полов живот и много сексуални партньори.


Лекарите поясняват, че от гледна точка на физиологията, за закъсняло полово съзряване се смята, ако момичето няма цикъл до 15-ата си година. Подобно забавяне може да дойде по наследство ( това предразположение се предава по женски линия), заради хормонални нарушения, патология в развитието на репродуктивната система, прекомерни физически натоварвания при професионални спортистки, стрес, диета и хронични болести.Източник и снимка: noviteroditeli.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи