Брой 20 19.V-25.V. 2020

Животът какъвто е:

Колко много се разкайвам, че някога избрах парите пред истинска и безкористна любов

С Антон се запознахме в гимназията и много скоро се влюбихме един в друг. Разбирахме се отлично и тайно в себе си таях надежди, че връзката ни ще премине в брак. Веднага след гимназията аз продължих образованието си в университета, а Тони започна работа. Две години по-късно чувствата ми към него започнаха да охладняват. С течение на времето ми стана ясно, че приятелят ми взима малка заплата и не може да ме заведе в нормален ресторант или на морска почивка през лятото. И точно в този период на колебания, съдбата ме срещна с друг мъж.


Станимир произхождаше от заможно семейство, имаше финансови възможности и беше лудо влюбен в мен. Затова когато ми предложи брак, не се замислих много и приех предложението му. След няколко месеца забременях и се наложи да прекъсна образованието си. През следващите седем години всяка моя нужда беше задоволена. Родих на съпруга си две деца, които кръстих на свекърите. Неотдавна обаче красивият ми свят рухна. Станимир си намери любовница и ми поиска развод.


Пред съда, благодарение на платени свидетели, ме изкара най-лошата и немърлива майка и успя да вземе попечителство над децата. Естествено, след развода не получих нищо, защото се оказа, че колите и апартаментите са записани на името на родителите му. Сега работя като обикновена продавачка в магазин. От познати разбрах, че бившият ми приятел си е отворил свой малък бизнес и от няколко години е щастливо женен за друга жена. Ех, как съжалявам, че преди време избрах парите пред една истинска и безкористна любов.

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Първата половина на седмицата ще бъде доста натоварена. На работа в следващите дни е по-добре да привличате по-малко внимание. Възможно е да се сблъскате с конфликтни ситуации по време на работа. Вероятно ще бъдат завишени изискванията на ръководството. Очаква се втората половина на седмицата...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи