Брой 37 10.IX-16.IX. 2019

В света на известните:

Крис Прат и Катрин Шварценегер вече са женена двойка!

Голямата дъщеря на Арнолд Шварценегер – Катрин Шварценегер - и холивудският актьор Крис Прат сключиха брак. Почитателите на двойката бяха изненадани, тъй като двамата планираха да организират сватба най-рано тази зима. Изглежда влюбените не са издържали чакането дотогава и са решили още сега да се врекат в любов в малка, романтична церемония в Монтесито, Калифорния.


Двамата започнаха връзката през юни миналата година, а официално разкриха отношенията си през декември с Instagram пост, по случай 29-годишнината на Катрин. Само месец след това Крис вече бе поискал ръката на своята възлюбена.Катрин Шварценегер сподели първата снимка от сватбата в Instagram профила си. От поста разбрахме, че невероятната й рокля, както и костюмът на Крис са дело на Джорджо Армани.


„Това бе най-щастливият ден в живота ни! Станахме съпруг и съпруга пред Бог, пред семействата ни и пред всички, които обичаме. Беше много интимно и специално. Нямаме търпение да започнем тази нова глава от живота си. Благодарим на всички, които споделиха с нас този невероятен момент, както и на уважаемия Джорджо Армани, който създаде тази приказна рокля за мен и перфектния костюм за Крис“, написа тя.
Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Енергията тази седмица е изключително амбициозна за вас, така че се концентрирайте върху кариерата си. Това е прекрасно време за интервю или за стартиране на собствен бизнес. Имате много таланти и способности, така че не позволявайте на никой да ви задържа. Периода ще ви донесе нови цели и на...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи