Брой 27 07.VII-13.VII. 2020

В света на известните:

Лейди Гага без капка грим

За никого не е тайна, че Лейди Гага е същински хамелеон. В музикалната й кариера сме я виждали в толкова много превъплъщения, че когато се появи в натурален вид за ролята си във филма „Роди се звезда“ през 2018 г., много хора бяха по-изненадани да я видят така, отколкото в артистичните й костюми.


Гага обаче не се притеснява да експериментира в грима, понякога трансформирайки се до неузнаваемост, но същевременно се показва и без капка макиаж пред своите фенове.


Тя сподели селфи в Инстаграм профила си, което прави, докато тренира навън: „Мисля си за света, за това колко е важно да изпращаш любов. Често се вглъбявам в себе си и мисля за това какво искам да кажа… Разбрах, че искам да ви кажа, че ви обичам“, написа тя. Почитателите й бяха във възторг и повечето от тях коментираха, че я харесват дори повече без грим.


Сега певицата има повече време за размисъл, тъй като си почива след дълги месеци работа върху новия й албум Chromantica, който излезе в края на миналия месец. В момента тя се е отдала на релакс и пълноценно прекарано време с приятеля й, Майкъл Полански.

Източник и снимки: eva.bg

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – В професионалната област предстои напрегнато време. Възможни са както успехи, така и проблеми. Вие сте самоуверени, твърдо отстоявате интересите си, но лесно можете да си създадете врагове и недоброжелатели. Нетърпението и безпокойството могат да доведат до грешни решения. Желанието да се пос...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи