Брой 38 18.IX-24.IX. 2018

Разтърсващи драми:

Лекарите ми казаха: " Ако искаш да живееш, трябва да убиеш децата си!".

Казвам се Таня и преди няколко години преминах през ада. Бях бременна в петия месец, когато разбрах, че ужасното неразположение, което лекарите мислеха за гастрит, всъщност е рак. А толкова много се радвах на дългоочакваната си бременност. Ултразвукът показа, че нося близнаци - син и дъщеря. Но само дни по-късно лекарите ме поставиха пред ужасен избор: ако искам да живея, трябва да направя аборт. Стоях разбита пред онколога и усещах как онези, които той обрича на смърт, щастливо ритаха в корема ми, неподозирайки жестоката участ, която ги очакваше. Мъчех се да се убедя, че диагнозата е грешна. Вярно е, че последните месеци много повръщах и имах болки в стомаха, но нали лекарите казаха, че това е гастрит. Може би само аз съм болна, а децата са здрави?


В отчаянието си смених няколко клиники и отново се подложих на изследвания. Навсякъде лекарите вдигаха рамене и уморено въздъхваха: имате рак. Осъзнавах, че никой не ми желае злото! Те следваха своите инструкции, а аз - майчиния си инстинкт. Дълбоко религиозен човек съм и предпочитах аз да умра, отколкото да убия собствените си деца! Преди няколко години трагично почина първият ми съпруг. С дъщеря ми останахме сами, без надежда и подкрепа. Фактът, че изградих ново семейство и успях да забременея с близнаци, беше истинско чудо. Един час преди да ме диагностицират с рак, със съпруга ми определяхме имена за близнаците. А сега те ми казваха, че трябва да убия децата си!


Не спирах да се моля на Бог да се случи чудо и явно молитвите ми бяха чути, защото най-добрите хирурзи в клиниката "Helios Berlin-Buch", в град Берлин, приеха да ме оперират. Операцията мина блестящо! Туморът беше изрязан, а децата продължиха щастливо да ритат в корема ми. Въпреки мрачните прогнози, аз оцелях, запазих близнаците и днес съм една щастлива майка и съпруга.


Източник и снимка: интернет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

ОвенАко сте родени под знака на Овен пред вас е седмица, в която ще има повече напрежение или поводи за спорове и противопоставяне, показва вашият хороскоп. Основните „сблъсъци“ ще бъдат в дома ви, по семейни въпроси или ще бъдат свързани със съседи. Възможни са неочаквани или сложни за разрешение б...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Във в. "Лична драма" предпочитам да чета за

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи