Брой 8 19.II-25.II. 2019

Необяснимо:

Линия на ангела пазител

Линията на ангела пазител върху ръката се смята за много добър знак. В хиромантията тя означава защита на висшите сили и по-точно – особено покровителство на вашия ангел пазител.


Линията носи различни имена – линия-сестра и линия на Марс. За съжаление, не всички я имат.


Ако я откриете върху ръката си, помнете, че сте късметлия, и се радвайте, че вашият ангел ви пази от нещастия и беди.


Линията на ангела пазител се нарича още втора линия на живота. И не защото се намира редом с нея, а защото тя означава спасение, защита и силна подкрепа.


Ако линията на ангела пазител върви паралелно с линията на живота почти през цялата длан, това означава, че човекът се намира под защита през целия си живот.


Случва се линията на ангела пазител да съпровожда определен малък участък от линията на живота, който изглежда много слаб и дори накъсан. Разривът на линията на живота означава бедствия, болести, нещастия и опасности. Но ако редом с разрива се намира линията на ангела пазител, бедата ще отмине човека.


Ако линията на ангела пазител се намира на дясната ръка, означава, че човекът е получил покровителство от висшите сили благодарение на личните си заслуги. Висшите сили са го наградили със силна защита или за някакви добри дела, или страдания в миналото.


Ако се намира на лявата ръка, то защитата на ангела пазител е дадена на човека по рождение и най-вероятно се предава по наследство.


Изобщо, притежателите на линията на ангела пазител са късметлии в живота. Те винаги се измъкват невредими от аварии и катастрофи, практически никога не изпитват материални трудности, здрави са и приятностите ги отминават.


71317367

Линия на ангела пазител на ръкатаИзточник и снимки: astrofenomen.comРазтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Почти идеално време да се ангажирате с подготовката и изпълнението на сериозни планове в професионалната област. Ще започнете ново дело, разчитайки на познанията и опита, придобит по-рано. Неприятности ще имате, само ако действате безразсъдно. Освен това трябва да оставите емоциите и да устои...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Гледам/чета за личните драми на хората:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи