Брой 26 25.VI-01.VII. 2019

Необяснимо:

Любовни поличби

В живота няма нищо случайно и различни дребни случки и усещания в ежедневието могат да са знак за емоционална промяна. Просто трябва да сме малко по-внимателни и да се доверяваме на поличбите, чиито корени са в древността.


Всякакви странни миризми са знак за промяна в личния живот, свързана със силно чувство. Ако например през зимата на улицата изведнъж ви замирише на вишнево, прасковено или друго сладко, това събитие предвещава романтично приключение.


Ако намерите на улицата подкова или цвете – новият партньор ви е в кърпа вързан.


Ако се изкачвате на сцена или подиум и се спънете в първото стъпало, това е знак, че се задава любовна връзка. Същото важи, ако за пръв път отивате на гости на мъж (жена), от когото се интересувате, и се спънете в прага на къщата.


Добра поличба е да се спънете на равно място, докато бързате за първа среща. Но… падането в подобни ситуации променя предсказанието на 180 градуса.


Малките женски неприятности често също предвещават любов – скъсан подгъв, бримка на чорапа, счупен ток на обувка или нокът.


Най-голямото свидетелство за приближаваща любов е натрапчивото желание на всички ваши познати да променят прическата ви. В древността е съществувал обред, при който жената, на която предстои да се омъжи, задължително сменяла прическата си.


Ако девойката срещне своя възлюбен и го целуне по новолуние – скоро ще му стане съпруга. При това в брака ги очаква любов до гроб и богатство.


Най-подходящото време за предложение за брак е петък вечер, а годежът трябва да се обяви в събота.


Щастлив камък за влюбените е тюркоазът – неговият цвят символизира постоянство.


Годениците не трябва да се снимат заедно, иначе скоро ще се разделят или съвместният им живот ще е нещастен. За да го избегнат, не трябва също да се любуват заедно на млада Луна през висока трева и да си определят срещи на кръстопът или на мост. Иначе страстта ще премине в ненавист, а уважението – в презрение.


Ако желаете връзката ви да протече леко и гладко, не трябва да се срещате на стъпала (особено лоша поличба е да се целувате или прегръщате, докато стоите на стълбите).


Не подарявайте на половинката си ръкавици, часовник, брошка или нож – на раздяла е.


Източник: astrofenomen.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Съвет към всички знаци на зодиака през този период - отпуснете се повече, бъдете креативни, разхождайте се повече, общувайте с партньорите си, обръщайте повече внимание на децата, срещайте се с приятели. Избягвайте конфликтите. В четвъртък от 10:50 часа до 16:30часа бъдете внимателни, не предприемай...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи