Брой 32 11.VIII-17.VIII. 2024

Животът какъвто е: Постъпих подло

Любовницата и съпругата се сбиха

В следващия месец обърнах света,за да се видим отново. Естествено с помощта на колегата, който не подозираше, че Теодор е обсебил мислите ми. Между нас имаше нещо недовършено, което не ми даваше мира. Исках този загадъчен мъж, без да мисля за последствията. Все пак, на втората среща късметът ми проработи. Съпругата на колегата се обади и го извика по спешност, така че двамата останахме сами. Този път успях да го заинтригувам, защото се бях подготвила. Бях изчела стотици страници по въпроси, които го интересуват. Убедих го, че съм забавен събеседник, на ниво, и когато се разделяхме ми даде координатите си и ме покани някой ден да се отбия в кабинета му.

Пиехме кафе, мерехме си общата култура, разменяхме си комплименти, но без намек за близост от негова страна. Вече бях убедена, че е импотентен. Въпреки това инатът ми ме тласкаше да го съблазня, за да го унижа и смачкам огромното му самочувствие и надменността.

Случи се, но не както го очаквах. Една привечер се засякохме пред блока му. Беше случайно, но не съвсем. Видях го от колата си, проследих го, а когато изскочих пред него излъгах, че съм била на посещение при болна приятелка, в съседна кооперация. За моя изненада ме покани у тях, . Жена му била в командировка, а дъщерята учела в чужбина. Почерпи ме с уиски, аз се държах доста предизвикателно и го съблазних. И в секса показа себе си. Сякаш бе сам в леглото и си доставяше удоволствие, а аз отсъствах. Никаква нежност и ласки. Само дето не ми каза: търсеше си го – получи го! Зарекох се следващия път да му покажа как се прави секс с темпераментна жена, но останах със заканите си. Теодор ме отбягваше и отказваше да се срещнем.

Не съм предполагала, че една лъжа може да де окаже истина. Моя близка действително беше болна, отидох да я посетя и попаднах на Теодор и млада красавица, да влизат прегърнати в същия вход. Изчаках малко, за да се качат и видях, че асансьорът е спрял на 6-я етаж. Не беше трудно да разбера от приятелката си коя е русата дама, която живее под нея.

Гневът и желанието за отмъщение замъглиха. Дълго следих влюбените гълъбчета и се убедих, че се виждат в сряда и петък в апартамента й, след 18 ч. Чрез колегата ми - по заобиколен начин, разбрах къде работи съпругата на Теодор и успях да оставя при портиера на фирмата плик с координатите прелюбодейците. Бях сигурна, че госпожата ще реагира светкавично, както и се оказа.

Половин час по-рано се закотвих на стълбището на горния етаж така, че да имам видимост и зачаках. Ако някой излезеше, щях да кажа, че отивам при приятелката си и се качвам пеша..

Теодор и мацката му се вмъкнаха в жилището й, а малко по-късно жена му започна да натиска звънеца на пожар. Любовницата се подаде и законната половинка започна да я налага, скубе и блъска в стената. Понесоха се крясъци и писъци, чух, че се отварят врати и побързах да позвъня на моята ближна. Ни лук яла, ни мирисала, но удовлетворена, че „раздадох справедливост“.

Скоро след това - пак от колегата научих, че са се развели. Съпругата му е взела всичко – апартамент, кола, пари. Сега Теодор живеел при красивата си любовница, но споделил пред приятеля си, че не се чувства сигурен. Тя е млада, привлекателна и щом си намери подходящ, ще го зареже. Сам си бил виновен, защото не внимавал и допуснал жена му да го проследи и разбере за изневярата му.

Оттогава обаче на мен не ми е комфортно в душата. Ако бях мъжко момиче, за каквато се мислех, трябваше аз да отида и се бия с любовницата. По-почтено щеше е. Постъпих подло, оставяйки „черната работа“ на съпругата му, от което се срамувам.

Жанет

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Вниманието ви може да бъде привлечено от стари идеи или планове за вашето семейство или работа. Ще говорите с правилните хора за осъществимостта на тяхното изпълнение. Някой ще сподели с вас новина, свързана с личен успех или важн...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи