Брой 34 20.VIII-26.VIII. 2019

В света на известните:

Любовта, рано или късно, винаги умира - КАТРИН ДЕНЬОВ

Катрин Деньов играе в киното повече от 50 години и е участвала в над 100 филма. Намира признание главно с ролите си на дистанцирана и мистериозна красавица. Винаги се е гордеела със своята външност и с това, че не се подлага на хирургични интервенции, за да спре времето.


Елегантна и изискана, икона на женствеността и стила, Катрин Деньов е призната за една от грандамите на френското кино. Днес 74-годишната актриса все още се снима, наслаждава се на живота и голямото си семейство. И остарява красиво…Понякога ми се струва, че любовта е неописуема болка. Трагичната загуба на най-близкия ми човек, сестра ми Франсоаз, която загина при автомобилна катастрофа, се превърна в кошмарно откровение – любовта рано или късно винаги умира. Страхът от загубата на близък човек за мен се превърна в неизлечима фобия. От този миг не съм отдавала сърцето си на никого. Не отдаваш – не губиш!


Страхувам се от любовта, тъй като се страхувам от болката. Защото обратната страна на всяка любов винаги е болката.


Може да съм раздразнителна, нервна, понякога напрегната или стресирана, но никога отегчена.


В душата си аз съм мечтателка. В живота също. Да, зная, че външността ми казва съвсем друго. Но нямам никакво желание да разубеждавам публиката в това, че съвсем не съм такава, каквато изглеждам.


Любовта е страдание. Едната страна винаги обича повече.


Най-добрият начин да запазите любовта на един мъж, е да не се жените за него.


Докато съществува разводът, от брака няма смисъл.


От самото начало бракът е бил създаден от практични съображения. И това е чисто мъжка идея.Италианците мислят само за две неща. Второто са спагетите.


Рекламирането на парфюми ми донесе повече слава, отколкото който и да е от филмите, в които съм се снимала.


Днес киноиндустрията е тясно свързана с модата и актрисите, които дефилират по червения килим, трябва да приличат на супермодели. Като че ли се загуби индивидуалността – всички са еднакви, като кукли Барби. Аз никога не съм се доближавала до стандартите за красота на моделите, които днес се пропагандират в света на киното. Никога не съм била прекалено слаба. Обичам да завършвам деня с хубава вечеря и чаша бургундско.


Красотата е най-необходимото нещо на света и в същото време – най-излишното. За мен най-ценното в един човек е смесицата от чувственост и индивидуалност.


Спасяват ме три неща – водата, сънят и разбира се, любовта. Спя много – не по-малко от 8 часа. Мога да заспя навсякъде, при всякакви обстоятелства, дори и за 15 минути. Пия много вода и се опитвам да не се излагам на слънце. Не се лишавам от храна и обичам да готвя.


Жените изглеждат по-млади, отколкото са били преди 50 години. Не е ли това еволюция на човешкото същество?


Не се страхувайте от остаряването. Всяка възраст има своята прелест.


Аз съм късметлийка – моите любими режисьори остаряват заедно с мен.


Не се смятам за много красива жена. Аз съм просто жена, която изглежда добре и то не винаги.Истинската жена – това е ум, обаяние, доброта и чувство за хумор. Същото очаквам и от мъжете.


Мъжете са добри хора, но жените притежават магия.


Аз съм майка, а една майка никога не може да бъде самотна.


Когато правиш нещо, което обичаш, това ти помага да си във форма, дори и да си изтощен до крайност.


Много пъти съм била щастлива. Това е всичко.


Що за съвет е това? „Не бива да пушиш толкова много. Трябва да откажеш цигарите“. Да, разбира се, че трябва, но не е това, което наричам съвет. Това е факт! Дайте ми съвет как да спра цигарите без да страдам. Виж, това би било интересно.Източник и снимки: chetilishte.com

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

Овен – Седмицата ще бъде спокойна и продуктивна. Повечето от вас са подготвили почвата си, остава само да поставите акцентите и да свържете всички части на пъзела в едно. Имате силен съюзник на своя страна - Марс. Спазвайте волята му и няма да съжалявате за решенията. Искате да постигнете видими про...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи