Брой 8 25.II-02.III. 2020

Животът какъвто е:

Майка ми - моята учителка и най-добра приятелка

Откакто съм на този свят, майка ви винаги ме е подкрепяла. Тя е моята опора. Тя е първият човек, към когото се обръщам, когато страдам и първият човек, с когото споделям щастието си. Тя беше до мен не само когато влязох в пубертета и постоянно плачех, че "никой не ме разбира", а и сега, на зрели години, все още е до мен. Честно казано, никога не бих пожелала друга жена да бъде моя майка. Тя е моята учителка, жената, която ми дарява утеха, най-добрата ми приятелка.


Тя плачеше с мен, когато страдах за някой идиот и нежно избърсваше сълзите от лицето ми. Тя беше до мен в най-тежките мигове от живота ми, преживяваше лудостта ми, мъката, стреса, но и усмивките. Тя ме познава по-добре от всеки друг и знае колко чувствителна съм и как понякога, когато съм ядосана, казвам неща, които всъщност не мисля.


Без съмнение майка ми е моята опора и винаги ще бъде най-добрият ми приятел. Бих била напълно изгубена в този свят, ако нея я нямаше. Тя е моят ангел. Тя ми вдъхва сили, когато съм слаба, вдига ме, когато падам и искрено се радва на моите успехи. Тя ме научи, че е нормално да греша, научи ме как да обичам, но и как да се боря за себе си.


Ако аз съм жената, която съм днес, това е благодарение на майка ми. Ако не беше тя, никога не бих постигнала успехите в живота си. Мога да пиша безкрайно за нейната прошка, милост и безусловна любов, но няма думи, които да опишат моята благодарност за всичко, което е направила за мен. Обичам те, мамо!

Разтърсващи драми
Любов и секс
Сподели своята история
Цитат на деня
Любопитно
Хороскоп

През тази седмица интуицията ще бъде по-силна от логиката.Астро-аспектиНа 25.02. Слънце секстил с Марс – благоприятства личните инициативи, дава решителностНа 26.02. Слънце в съвпад с R-МеркурийНа 26.02. R-Меркурий в секстил с Марс – благоприятства активното общуванеНа 28.02. Венера в квадратура с П...

Прочети още...

Виц на деня
Анкета

Харесвам историите за:

Архив

Изберете година и рубрика, която да видите от архива:

 
 
Покажи